Alfa romeo 147
Re: Alfa romeo 147
Tak kdyby to byla nějaká pěkna octávka tak to by problem nebyl taky sem po nich koukal
Tak bylo by to lepší, kdyby byl 5ti dveř, ale tak přežil bych to A do bavoráků se mi moc nechce :/
Ta Hyundai vypadá hodně pěkně
Tak bylo by to lepší, kdyby byl 5ti dveř, ale tak přežil bych to A do bavoráků se mi moc nechce :/
Ta Hyundai vypadá hodně pěkně
- Franta Lopata
- Letec
Když vezmeš Oktáfku, tak máš na to kotel dílů a stojí na to frontu zloději. Když vezmeš Huňáče, bude to obtížnější s díly, ale zase si toho auta všimnou jen znalci.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Já už fakt nevim, takový problemy si něco koupit sem nikdy neměl, asi to bude tim, že pro mě nešlo nikdy o takovou částku Ale to cupe se mi hodně líbí
to by byl kundolap co? nebo gejolap, dle toho co preferujes
- Franta Lopata
- Letec
Chtělo by to udělat nějaký užší výběr potencionálních kandidátů. Pak se Ti bude lépe rozhodovat, a hlavně budeš mít utříděnější informace, takhle jsi rozlítanej, že nevíš, kde Ti hlava stojí. Pokud kupuješ první auto, tak je to jak s první holkou.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Na korejce a japonce pozor. Občas jsou na to nesehnatelné (za rozumné peníze) díly...
2.9T RWD
Ty chceš auto do 60tis., ale koukáš po autech přesně za 60tis. - nezapomeň na EKO (v případě, že není uhrazený), přihlášení a prostě tu administrativní stránku po koupi, ale hlavně nezapomínej na servis - nejdřív výměna oleje, možná brzdy (destičky), pneu, čepy..... prostě rezervu na opravy, nikdy nevíš co s tím autem bude. Těžko koupíš auto za 60tis. a budeš jen jezdit se spolehlivým autem.
Olej má za pětikilo, destičky nechá na další měsíc, i ten plech kterej je drží něco ubrzdí, na starejch gumách se proklouže až do jara, kde bude na lehce jetý a čepy můžou lupat i pár tisíc kilometrů, než se odporoučeji úplně, takže pohoda.
TSs
- Franta Lopata
- Letec
Však na to, co má udělat po koupi se už kdysi ptal. http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=407
V tom případě by měl vědět co dělá , dostal tam informací dostFranta Lopata píše:Však na to, co má udělat po koupi se už kdysi ptal. http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=407