Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Ne, ne, ne, zůstanu věren těm svým auto-vrakům.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Lachende Bestien
- Letec
Jezdit "moderními" auty, kde je rozmarnost elektronického šotka nadřazena vůli řidiče, může jen osoba s velmi atrofovaným pudem sebezáchovy, které nejspíš asi vyhovuje, že se vrtošivý šotek rozhodne ve vysoké rychlosti třeba dupnout na brzdu při předjíždění v protisměrném pruhu nebo švihnout volantem při objíždění překážky/kaluže na silnici.
Naposledy upravil(a) Lachende Bestien dne čtv 30 led 11:38, celkem upraveno 1 x.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Hmm, tak pár týdnů byl (od Pindice) klid, už je po něm.... drahá (je Pindicou na výletě) mi právě volala, že sice jede normálně (= zřejmě není v nouzáku), ale celá palubka tma/mrtvo. Doufám že dojede i dom, du študit která pojistka by to mohla být. Doufám teda že jen pojistka.
Mně omejou.... nejenže pojistkové schéma nalezené na fernetu pro Fiat Panda II. gen vůbec, ale vůbec nesedí s naší Pindicí, ale prošel sem fšechny pojistky a žádná nebyla/není vyhořelá.... takže zase bude hledání, co tam kde umřelo. Holt autovraky.
-
- Autoškolák
Kdysi jsem měl podobný problém se starým renaultem. Motor běžel, ale palubní deska mrtvá. Ukostření tenkrát ráčilo odpadnout.
Tak koukni jestli máš připojenou kostru.
podle plánku co mám já je to pojistka F51, je vedle OBD konektoru co je vlevo pod palubkou, třetí od spoda. Ale taky bych to tipnul na uhnilý ukostření nebo nějaký vyklepaný konektor. Otázka je kde to hledat.
Tak, (snad) vyřešeno - pojistka (5A) na první/druhý i třetí pohled je OK, nicméně nepojistkuje - strčena jiná, už zase svítíme/ukazujeme. Hezky!
já tuhle řešil brzdy, povedlo se mi je ujezdit až na plech, fuj vostuda. A dnes, abych se nenudil, nějak zazlobil motor. Vezl jsem matku na ouřad, zařřizujem jí invalidní průkaz páč jí je 81 a pajdá s dvěma hůlkama, tak aby se aspoň dalo trochu líp parkovat když ji někam vezu. Jenže se tam u toho ouřadu nedá zaparkovat, míst pár, furt plný, beztak zaměstnanci. Tak jsem ji s bráchou vysadil u vchodu a odjel. Pak jedu zpátky, manévruju klikatýma uličkama minimální rychlostí, zastavím a říkám si, to auto se třese. Jé kontrolka motoru! Tak jsem to vypnul, nastartoval, asi dobrý. Ujedu půl kilometru a zas. A takhle celkem asi čtyřikrát. Na parkovišti u obchodu jsem tam zapích krabičku pana Diagnostika, psalo to nějaké vynechané zážehy. No jo ale proč? Osahal jsem kabely ke svíčkám, různý konektory, zaviklat zatahat, trošku jsem to protůroval a... dvacet kilometrů domů úplně normálně. Nejlepší jsou závady co jsou jen někdy. Buď se ucpal vstřik, nebo svíčka, nějaký kabel, konektor. Zítra se v tom pohrabu. Vlastně by to mohl být i benzin, voda nebo nějaký svinstvo, přicpe to vstřik a válec vynechá. Každopádně to chvílema šlo na tři.
Tak už zase P1220 (ale zase hned sama zmizela), to MUSÍ mít nějakou souvislost s těplotou venku, přes zimu byla zima a byl klid, fčíl sa otěplilo a už zas. Grrr.