Zdravím,
vyskytl se takový problém. Po výměně svorky na baterii mi začal blikat počet ujetých km. Dalkove ovladani přestalo fungovat a auto musím odemykat ručně. Má někdo s tím zkušenosti? Každá rada se hodí.
Model: Fiat Stilo 1,9 JTD 103 kW 2005
Děkuji
Nefunkční DO + blikání ujetých km
Re: Nefunkční DO + blikání ujetých km
Ďiaľkové sa asi musí spárovať. Skús pri zapnutom zapaľovaní zamknúť a odomknúť diaľkovým. Prípadne sa spýtaj na nejakom Fiat fóre.
Re: Nefunkční DO + blikání ujetých km
U Stila se mi to nestalo. U Alfy mi km blikaly, když řídící jednotka nebyla spárovaná s autem. Je potřeba na diag. (a je potřeba dobrej kábl, s obyč jsem to doma neudělal).
Pak jsem koupil origo rádio. Nebylo napárovaný, tak km začaly blikat znova. Takže znova na diag.
U Alfy tomu řikaji proxi. Možná i u Fiatu? Nech to udělat na diag a je klid. Za půl hodiny je hotovo. Vesměs půjde o klikací práci, pokud sjedeš někam, kde tomu rozumí. Budou vědět i co s dálkou.
Pak jsem koupil origo rádio. Nebylo napárovaný, tak km začaly blikat znova. Takže znova na diag.
U Alfy tomu řikaji proxi. Možná i u Fiatu? Nech to udělat na diag a je klid. Za půl hodiny je hotovo. Vesměs půjde o klikací práci, pokud sjedeš někam, kde tomu rozumí. Budou vědět i co s dálkou.
TSs