Koníci z Maranella obecně
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koníci z Maranella obecně
Co mi to tu zavadzia pred barakom?!!!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
no rikaji to, ale vis jak, PR snese vsechno. Kazdopadne obecne z Maranella jsou spise Ferrari a v dotahovani detailu apod. se maji proste od Nemcu co ucit.řidičBOB píše:...motorem nikoliv...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jedna placka u Stodolní... xTx 5555
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jj, okolí Stodolní a Elektry se pěknými auty jen hemží. Skoro bych řekl, že tohle je kromě taxi Superbů to nejobyčejnější, co tam stává...
2.9T RWD
Na východním Slovensku je na prodej torzo předního nárazníku z toho LaFerrari co bouralo minulý rok v Budapešti.
Lidová cena 4000€.
http://auto.bazos.sk/inzerat/58077288/N ... errari.php
Lidová cena 4000€.
http://auto.bazos.sk/inzerat/58077288/N ... errari.php
Krasny. Klasicky tvary, senzacni design.
Kua vcera som bol na svojej rutinnej okreskovej jazde a obiehal som aston martin. Dneska som sa nahanal s californiou. Som ho dobehol a hned blikal ze ideme nato. Isili sme spolu asi 20km a ten sa s tym veru neparal. Prekvapujuco isiel velmi dobre. Potom zastavil, stiahol okno a mlade ucho za volantom aj s pipinou vedla. Tak sme prehodili par slov a isli sme domov. Fajn zazitok.
Tenhle článek ňa inspiroval si zpomenout..... neska ňa na Hňupisku předjelo ostře žluté 458 Speciale s RZ "SP-EZIALE"
edit: takovéhle
edit: takovéhle
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Neska odpoledne ve FM mě na průchvatu I/56 směr Frýdlant dojelo a předjelo čebrené 358 či kerý to byl typ.... čtyři laufy, dvě malá koncová kulatá světla...
...a jinak to byla provizorní zelená RZ, nápis Scuderia Pha...
... a na světlech sem ho chtěl (apoň kúsek) uviset... nešlo to...brmbrmbrm a byl fčoudu... njn, mám halt jen 316i...
...a jinak to byla provizorní zelená RZ, nápis Scuderia Pha...
... a na světlech sem ho chtěl (apoň kúsek) uviset... nešlo to...brmbrmbrm a byl fčoudu... njn, mám halt jen 316i...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Cely tyden koukam na videa s 812. Neni to nejkrasneji ferrari ever, ale ten zvuk je neuvertitelny