BMW 3 F30
BMW 3 F30
Po oficialnim odhaleni si snad koencne zaslouzi vlastni tema Nuze, co vy na ni?
Detaily zatim takto: http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... ecifikace/
Reknu na rovinu, ze vzhledu jsem se bal vic Zbytek... se uvidi.
Detaily zatim takto: http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... ecifikace/
Reknu na rovinu, ze vzhledu jsem se bal vic Zbytek... se uvidi.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Re: BMW 3 F30
Červená za mne ok
Uvidíme...asi to ztratilo radost z jízdy, ale na druhou stranu to bude perfektní přesouvadlo z bodu A do bodu B, což taky není na škodu.
Uvidíme...asi to ztratilo radost z jízdy, ale na druhou stranu to bude perfektní přesouvadlo z bodu A do bodu B, což taky není na škodu.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Nevím proč, ale mít na čumáku místo vrtule OOOO, tak řeknu, že to je Audi. Výrazem zepředu mi to hrozně připomíná Audi.
Evropské normy pro srážky s chodci zase jednou úřadovaly - co nejníže skloněný čumák.
Nelíbí.
Evropské normy pro srážky s chodci zase jednou úřadovaly - co nejníže skloněný čumák.
Nelíbí.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
mně se ten podmračený čumáček líbí fest... zbytek profilu a prdelka tak nějak normálka.... motoricky a jízdně to asi už nebude ůsheer driving pleasure" ale nechme se překvapit...
@pj: máš pravdu, při pohledu zepředu, když si člověk do těch čelních světel domyslí lomenou linku HID, tak je to A7 jak vyšitá...
@pj: máš pravdu, při pohledu zepředu, když si člověk do těch čelních světel domyslí lomenou linku HID, tak je to A7 jak vyšitá...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jo, ešče dodatek - interiér nelíbí, hlavně sedačky vypadají jak z prassata... ale, esli koukám spávně tak to (už zase) bude mít budíka teploty chladící kapaliny...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Líbí se mi Jak bude jezdit se uvidí, ale tuším či jsem si skoro jist, že to bude víc komfortu a míň sportu
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Dizajn velmi podarený, taká 328i (aj napriek oturbenému 4 valcu)
U mne dobry. Nemam rad agresivne posobiace veci, ale toto je decentne. Az na ten divny predel stredoveho tunelu od spolujazdca.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
Karl Friedrich Benz
Ja nevim. Asi uz jsem stary a zapskly. Proste auto. Nejaky jiny, a vsechny zmeny jdou k horsimu
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
+1ExFun píše:Nevím proč, ale mít na čumáku místo vrtule OOOO, tak řeknu, že to je Audi. Výrazem zepředu mi to hrozně připomíná Audi.
...
Nelíbí.
Nelíbí se mi to vůbec. Spíš než Audi mi to připomíná vesnický Audi wannabe tuzing. Ale třeba tomu pomůže registrační značka...
2.9T RWD