Zdravím,
nově jsem si koupil VW Golf IV 2003. Je to mé první auto(sem spíše na motorky ) a sháním do něj autorádio. Jenže nemám absolutní ponětí, na co si dát bacha, kterým značkám se vyhnout a co mi vlastně trh nabízí. Tak jsem se chtěl zeptat tady Vás, třeba měl někdo stejné požadavky jak já a ví o něčem dobrém. Takže předem děkuji za všechny odpovědi.
Striktní požadavky:
- Klasické FM rádio (zmiňuji jen pro jistotu)
- Bluetooth pro poslech hudby i handsfree(takže nejlépe zabudovaný mikrofon k tomu, ale jsem otevřen i řením jako je externí mikrofon)
- 3,5mm jack AUX
- USB
Potěšující funkčností by byl displej s fuknci screen mirroringu z telefonu, ale pokud nebude umět posílat do telefonu dotyk, tak je mi to k ničemu. Pro přesnost ještě uvádím, že mám telefon s androidem. Navíc radio by mělo být do jednoho DINu, takže displej nejlépe takvý ten zajížděcí(servo nepotřebuju, zasunu displej klidně rukou) abych ho mohl schovat.
Díky všem co mi pomohou
VW Golf IV 2003 - autoradio
-
- Dítě v autě
Re: VW Golf IV 2003 - autoradio
- FM radio maji vsechny
- BT pro hudbu a telefon ma dneska skoro vetsina
- zabudovany mikrovon v radiu je spatne, je daleko od pusy takze kvalita prenaseneho hlasu je velmi, velmi spatna, takze urcite hledej neco s externim mikrofonem a to I za cenu, ze ho budes muset nekam natahnout (dalsi kabel a hodne prace)
- USB I jack je dneska lehce resitelnej
Dalsi funkce co chces myslim jsou taky resitelne, ale nevim jestli v 1DINu, ve 2DINu urcite. Pocitej ale s pomerne vysokou cenou. Pokud koupis drahe radio, porad zvuk bude z puvodnich repro, tak by stalo za to pouvayovat o jinych repro a pak mas odhlucneni, kabely a kdo vi co jeste a za kolik penez. Dalsi problem muze byt to, ze G4 je velmi caste auto a zabezpeceni neni nic moc, tak by se mohlo stat, ze bys jednoho rana byl bez radia.
Urcite zkontaktuj tyto prodejny: Audiocom.cz a ahifi.cz
Napis jim presne co chces, kam to chces, kolik za to chces dat a oni velmi ochotne poradi I namontuji
- BT pro hudbu a telefon ma dneska skoro vetsina
- zabudovany mikrovon v radiu je spatne, je daleko od pusy takze kvalita prenaseneho hlasu je velmi, velmi spatna, takze urcite hledej neco s externim mikrofonem a to I za cenu, ze ho budes muset nekam natahnout (dalsi kabel a hodne prace)
- USB I jack je dneska lehce resitelnej
Dalsi funkce co chces myslim jsou taky resitelne, ale nevim jestli v 1DINu, ve 2DINu urcite. Pocitej ale s pomerne vysokou cenou. Pokud koupis drahe radio, porad zvuk bude z puvodnich repro, tak by stalo za to pouvayovat o jinych repro a pak mas odhlucneni, kabely a kdo vi co jeste a za kolik penez. Dalsi problem muze byt to, ze G4 je velmi caste auto a zabezpeceni neni nic moc, tak by se mohlo stat, ze bys jednoho rana byl bez radia.
Urcite zkontaktuj tyto prodejny: Audiocom.cz a ahifi.cz
Napis jim presne co chces, kam to chces, kolik za to chces dat a oni velmi ochotne poradi I namontuji
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw