Koupě BMW
Koupě BMW
Zdar borci,
vybral sem si toto auto, které si chci koupit:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ies=Cabrio
mám do toho jít, nebo je to šrot ? Chtěl bych ho jen na ježdění po městě, moc s ním toho nenajezdím. Co říkáte ?
Děkuji
vybral sem si toto auto, které si chci koupit:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ies=Cabrio
mám do toho jít, nebo je to šrot ? Chtěl bych ho jen na ježdění po městě, moc s ním toho nenajezdím. Co říkáte ?
Děkuji
Re: Koupě BMW
ne prdel si nedělám,
přiznám se, že autům moc nerozumím. Ale když srovnám cenu/rok výroby/najeto km, tak mě to vychází docela dobře. Co se ti nezdá ?
přiznám se, že autům moc nerozumím. Ale když srovnám cenu/rok výroby/najeto km, tak mě to vychází docela dobře. Co se ti nezdá ?
To je teda pěknej hnus. Dyť ten interiér je naprosto v dezolátním stavu už na 1. pohled. A to nemluvím o exteriéru, to jsem neprohlížel. To je dobrý leda tak do šrotu. Podívej se na BMW klub a tam zkus koupit něco od klubáka ve slušným stavu, a ne tuhle mrdku.
Tech 96000 najeto to melo tak pred 10 rokama. Strecha nesedi a je to dopatlany nejakym kitem (vpravo vzadu). Co te ale musi trknout je ten interier, ten je komplet na vymenu. Vzhledem k plisni vzadu tam podle me ze strechy tece... Osoupany je to navic teda extremne, tohle sem nevidel ani u trojnasobnyho najezdu. A ted si zkus predstavit v jakym stavu je asi zbytek auta kdyz takhle vypada interier ve kterym ten clovek sedi...
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Tak za 250 éček...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jasně...250éček...ale kolik je potřeba do toho vrazit. Dyť to vypadá, jako kdyby v tom mrdalo stádo wopic.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To "auto" je ukazkove NO-NO! Ak by som niekedy robil navod typu, ako si vybrat jazdenku a na co si dat pozor, tak toto bude mat cestne miesto v prvej lekcii
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
já si myslím že si prdel dělá jak prodejce, tak i Honza K
nemá rozvodový řetěz
Závady: El. okno u spolujezdce vadné, ovl. střechy vadné, vadný ZV (nevím co je), sedadla jsou poškozená (nazvat to poškozená je hodně odvážné),
Motor a převodovka běží správně (to bych bez rozvoďáku chtěl vidět), brzdy a výfuk nové. "STK" do 08,2015 Celkem najetých 220000km (to už je reálnější)
nemá rozvodový řetěz
Závady: El. okno u spolujezdce vadné, ovl. střechy vadné, vadný ZV (nevím co je), sedadla jsou poškozená (nazvat to poškozená je hodně odvážné),
Motor a převodovka běží správně (to bych bez rozvoďáku chtěl vidět), brzdy a výfuk nové. "STK" do 08,2015 Celkem najetých 220000km (to už je reálnější)
Naposledy upravil(a) Brus dne ned 22 pro 12:30, celkem upraveno 1 x.
Pravda vyděsí
to je hodně dobré vybírat podle cena/rok výroby/najeto km. To vždy vyhraje nějaká ohořelá totalschade sice už to nikdy jezdit nebude ale je to levné, skoro nové a má to málo najetoHonza K píše:ne prdel si nedělám,
Pravda vyděsí