BMW Divize
- BMWmamVsrdci
- Adept autoškoly
Re: BMW Divize
Koukal jsem na tu e46 330i. Zajímavé autíčko, i ta cena je mnohem příznivější. Sice face starší, ale i tak se mi líbil. Jen mě napadlo, najít takový model, který by neměl najeto nad 200 tis. je velmi těžké (teda mě se to hledalo dosti špatně v dané cenové relaci).
Dejme tomu, že by se jednalo o e46 R6 benzin s km nad 200 tis, vyplatí se to? Jsem masírován okolím, že benzín a 200 tis. km je vrak, na dojetí . Co si o tom mám myslet fakt nevím V tom aby se čert vyznal, každopádně věřím vám tady, přecijen v tom máte mnohem lepší zkušenosti, než škodovkáři z mého okolí
Dejme tomu, že by se jednalo o e46 R6 benzin s km nad 200 tis, vyplatí se to? Jsem masírován okolím, že benzín a 200 tis. km je vrak, na dojetí . Co si o tom mám myslet fakt nevím V tom aby se čert vyznal, každopádně věřím vám tady, přecijen v tom máte mnohem lepší zkušenosti, než škodovkáři z mého okolí
Já bych to nechal na něm, snad není úplně demenetní, aby si to neuměl spočítat.Lachende Bestien píše:Především gratuluju k nezávislosti na produktech alkoholového a tabákového průmyslu, sám můžu zatím jen závidět, ale snad se mi někdy podaří se těchto zlozvyků zbavit. Přeju hodně síly i do budoucna v odolávání všudypřítomné reklamě a tlaku okolí (věčně až by se dalo říct tradičně přikouřeného a přiožralého).
Neberte si to, prosím, vůbec osobně, ani jako výraz posuzování/odsuzování vašich schopností uvažování, ale v případě nepříliš movitého studenta několik let šetřit na ojetou prémiovku ať už jakékoli značky považuju za skoro přesný opak správného rozhodnutí. Zkuste zvážit spíše investici do vlastního bydlení, nemáte-li v úmyslu doživotně platit někomu nájemné, nebo dostatečně promyšleného podnikatelského záměru (kde je ovšem riziko zpravidla mnohem vyšší než u koupě nemovitosti).
Rovněž si dovolím doporučit "vkládat do srdce" své blízké, rodinu/přátele/partnerku (pokud si to zaslouží), auta jsou chladná a netečná a ač umí emoce v člověku vyvolat, nikdy je nebudou prožívat, respektive nikdy nepocítíte žádnou pozitivní zpětnou vazbu.
Alles gute!
Nicméně já bych v jeho situaci o BMW vůbec neuvažoval a řešil to ostrou nákupní taškou. U BMW bych šel snad ještě do Compactu, ten by mohl mít rozumné provozní náklady.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já jsem si vstříc negativnímu okolí v 18ti koupil 740i, tady nerozhoduje rozum, ale srdce..taky jsem na ní šetřil hodně času, nadávám na to každej den, ale ať se svezu v čem chci, nikdy mi to nepřijde tak super svezení jako v tomhle, pro mnohé vraku. Peněz je v tom, že bych si mohl koupit roční oftáfku, ale nene.
Snad poprvé musím s LB souhlasit v tom, že já k autu emoce cítím, ale to mi je neopětuje..trvalo mi dlouho, než jsem to pochopil a začal se k tomu chovat jako k autu
HH je varianta pro E46, ale já jsem byl vždycky jinej, větší váhu dávám pohodlí než rychlému svezení.
Snad poprvé musím s LB souhlasit v tom, že já k autu emoce cítím, ale to mi je neopětuje..trvalo mi dlouho, než jsem to pochopil a začal se k tomu chovat jako k autu
HH je varianta pro E46, ale já jsem byl vždycky jinej, větší váhu dávám pohodlí než rychlému svezení.
- BMWmamVsrdci
- Adept autoškoly
Koukám, že se tady začíná trošku odbočovat takže to uvedu na pravou míru. Studuji VŠ v oboru IT, teď penízky šetřím, ale po dokončení školy mě očekává jedna z prestižních IT firem v ČR. Práci mám tudíž zajištěnou a pod 27 čistého bych jít neměl. Proto je má volba u BMW. Je to moje srdcovka odmalička tu značku obdivuji. Jen už prostě nechci čekat a neustále jezdit MHD a konečně si pořídit první auto v životě Tak snad mi teď neřeknete ať si počkám na povýšení a našetřím na novou X6 apod
Co myslíte tou nákupní taškou? Jaké auto pro příklad?
Co myslíte tou nákupní taškou? Jaké auto pro příklad?
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=4079
tady k tomu máš celé vlákno, zdá se mi to jako nejsmysluplnější alternativa. Krásně se vlezeš rozpočtem a myslím, že se ti jízda v ostrém, malém autě zalíbí.
tady k tomu máš celé vlákno, zdá se mi to jako nejsmysluplnější alternativa. Krásně se vlezeš rozpočtem a myslím, že se ti jízda v ostrém, malém autě zalíbí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- BMWmamVsrdci
- Adept autoškoly
Mmm z výběru, který je tam probírán by se mi zalíbil maximálně ten VW Golf a Audi a1.. Trhá mi to srdce vůbec tohle napsat Vy mi dáváte kluci Dobrá, pokud bych hodně upustil od požadavků, něco kolem řady 118? Mělo by smysl, je tam něco kvalitního k výběru? Podobně, jako ta e46 třeba?
Vím, že ty stovkové modely jsou mnohem přívětivější cenově..
A které z těch aut sis projel? Žes to tak zavrhnul a vybral např. A1, která se zvoleným motorem prd pojede...BMWmamVsrdci píše:Mmm z výběru, který je tam probírán by se mi zalíbil maximálně ten VW Golf a Audi a1.. Trhá mi to srdce vůbec tohle napsat Vy mi dáváte kluci Dobrá, pokud bych hodně upustil od požadavků, něco kolem řady 118? Mělo by smysl, je tam něco kvalitního k výběru? Podobně, jako ta e46 třeba?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- BMWmamVsrdci
- Adept autoškoly
Měl jsem možnost řídit Golf pětkovou řadu přesné specifikace nevím, ale byla to střela, protože to opravdu člověka usadilo při plném plynu. Plus v zatáčkách dobrý pocit z podvozku. No a Audi, tam to bylo pocitově, to se přiznám. Asi tím, jak jsem měl dobrou zkušenost jezdit s A6
BOB mi navrhnul 118i, což se mi líbí nejvíce, ale neřídil jsem to. pouze e46 v kombi 320 od kamaráda
BOB mi navrhnul 118i, což se mi líbí nejvíce, ale neřídil jsem to. pouze e46 v kombi 320 od kamaráda