BMW Divize
Re: BMW Divize
já bych tomu....bohužel... i věřil. Zažil jsem už několik reklamních akcí od zástupců BMW na sociálních sítích a vždy mi to přišlo že to mají nedotažené,nedomyšlené do detailů.Příjde mi že jim chybí koncepce a vize.
Mimochodem byl někdy někdo na té jejich zimní akci s xdrive?
Mimochodem byl někdy někdo na té jejich zimní akci s xdrive?
Citroen C4 GP
https://www.facebook.com/jakub.boucek/p ... 5845356020
nějací akční ajťáci už se v tom pitvají a vypadá to na fake ze strany mladých "umělců". Nejspíš snaha uškodit kolegyni, která převzala nedávno v Inveltu auto.
nějací akční ajťáci už se v tom pitvají a vypadá to na fake ze strany mladých "umělců". Nejspíš snaha uškodit kolegyni, která převzala nedávno v Inveltu auto.
to je jedna vec...emaily.
Muze to byt podvrh,nebo je jen smazali.
Pak je to jednoduche...soud.
Nicmene druha stranka veci je to ze mlada dama tvrdi ze je ambasadorem a tudiz zrejme nebude kupcem X1 jak tvrdi Invelt.
Nevim jaka je vazba mezi Inveltem a Renocarem ale dalsi YT ktery se na Insta chlubi novym BMW je Johny Macheta nebo jak se jmenuje
Muze to byt podvrh,nebo je jen smazali.
Pak je to jednoduche...soud.
Nicmene druha stranka veci je to ze mlada dama tvrdi ze je ambasadorem a tudiz zrejme nebude kupcem X1 jak tvrdi Invelt.
Nevim jaka je vazba mezi Inveltem a Renocarem ale dalsi YT ktery se na Insta chlubi novym BMW je Johny Macheta nebo jak se jmenuje
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Že by byl někdo až tak blbý, že zveřejní takový podvrh proti firmě, která když je zažaluje za poškození dobrého jména a pro pomluvu, tak kluci budou do komce života vydělávat jenom na úroky ze splátek, to se mi moc nezdá. Leda, že by je zastupoval "doktor" Kocourek
Ale v této podivné době je možné cokoliv.
Ale v této podivné době je možné cokoliv.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pokud je to zfalšovaný, okamžitě soud, v tom zas nechápu postoj Inveltu...pokud to není od nich, proč to okamžitě nepošlou k soudu, aby se video smazalo a tím zabránili pošpinění jejich jména? Já jako majitel Inveltu bych už to jednal s právníky(možná už jednají, ale 3 dny to už koluje na internetu, to je dost dlouhá doba)
To samé postoj Haberly, ten asi dělá mrtvého. Proč se k tomu nevyjádří, přece si člověk musí bránit dobré jméno.
V těch youtube a gmail znacích se nevyznám jako 90% lidí, ale pokládám si velmi jednoduchou otázku. Proč by vymýšleli něco tak sofistikovaného? Proč by si někdo dal práci a napsal email už půl roku před událostí(předání auta slečně), jak mohli ti kluci tušit, že slečna dostane zrovna X1?
Podle reakcí lidí to pravděpodobně nebudou žádní inteligenti, ale riskovat soud s tak velkou firmu jenom kvůli poškození jedné kolegyni v branži se mi zdá hodně, hodně na hlavu..
To samé postoj Haberly, ten asi dělá mrtvého. Proč se k tomu nevyjádří, přece si člověk musí bránit dobré jméno.
V těch youtube a gmail znacích se nevyznám jako 90% lidí, ale pokládám si velmi jednoduchou otázku. Proč by vymýšleli něco tak sofistikovaného? Proč by si někdo dal práci a napsal email už půl roku před událostí(předání auta slečně), jak mohli ti kluci tušit, že slečna dostane zrovna X1?
Podle reakcí lidí to pravděpodobně nebudou žádní inteligenti, ale riskovat soud s tak velkou firmu jenom kvůli poškození jedné kolegyni v branži se mi zdá hodně, hodně na hlavu..
jak uz psal kolega nahore...jedine ze by to byl novy projekt MikejeBlb na pojisteni na blbost
Citroen C4 GP
mně přijde hlavně divné to, že slečna říkala něco o tom, že na auto čekala půl roku(nějak dlouho na výrobu auta) a ty emaily jsou zhruba půl roku nazpět. Prostě se mi nezdá, že by ti dva měli věštící kouli a rozjeli vlastní konverzaci s nějakým p. Haberlou a čekali půl roku, na zveřejnění. A jak píše řidičBOB jestli jsou tak blbí tak se tomu budu smát i za 5 let až je potkám třeba v Albertu
.....a jestli se nechali zlákat do téhle kauzy díky tomu arménci tak..nevím. Vždyť ten člověk v pořadu Josefa Klímy působil jak naprostý blbec a nemá snad ani SŠ, jak takový člověk může fungovat a propagovat svoji firmu.
.....a jestli se nechali zlákat do téhle kauzy díky tomu arménci tak..nevím. Vždyť ten člověk v pořadu Josefa Klímy působil jak naprostý blbec a nemá snad ani SŠ, jak takový člověk může fungovat a propagovat svoji firmu.
Kecy, kydy. Dokud nepůjde od Inveltu žaloba, neuvěřím
Mimochodem, nějak jsem to procházal a když měla "auto půjčený od rodičů" tak to byla chrochtavá trojka a rozhodně ne šestiválcová. Tak že by se fotřík najednou nahecoval na 200kw benzín? To se mi nezdá. Mimochodem, princezna přiznala, že auto má samozřejmě tatík na firmu a pochybuji, že budou nějaké ty služební jízdy. Aby se jim na to Andrejko nepodíval
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jenom technický dotaz:
Tohle:
http://www.tipcars.com/bmw-rada_1/bmw-1 ... 92069.html
a tohle:
http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... vdove-bmw/
Je to samé auto, že? Tak to necu
Tohle:
http://www.tipcars.com/bmw-rada_1/bmw-1 ... 92069.html
a tohle:
http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... vdove-bmw/
Je to samé auto, že? Tak to necu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
to nejsou stejna auta, to prodavane ma el. sedacky. PJ to mel bez nich - na mechanickych se sedi nize
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou