M3 E46 je krasna, preferuji ale tmavsi odstiny V bile se mi naopak moc nelibi, Vubec nejak moc nemam rad bila auta, jen malokteremu v mych ocich slusi...Rikin píše:Ja povazuju za nejkrasnejsi bmw pre-fl E46 M3 v bile barve.
BMW Divize
Re: BMW Divize
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Kdepak, facelift probehl, 2003, jen neprinesl korejska predni svetla, ale spise drobne novinky - nejsnaze jde poznat podle zadnich LED, ale i nekolik detailu pride je novych. Mne se prave faceliftovana M3 libi ze vsech E46 nejvice. Ma puvodni predni svetla a pritom zustava svezi. Standardni preFL 3er tim korejskym faceliftem na svezesti ztratila, takze uz moc atraktivni neni...Arnie J píše:E46 M3 se dělala jenom pre-FL, ne? To mi na ní teď trochu vadí, FL světla v dnešní době působí jednoznačně moderněji.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
@vasco: proč roflmao? (já se ti taky nesměju za automat....)
já nemám auto (a všechny hejblata v ňom) na (neustálý) hraní si, já to mám na ježdění...
uvedu svou praxi ve Skautíkovi: dešťový a světelný senzor sem při koupi nastavil na On a od té doby na něj nešáh, ditto klima (19st), ditto tempomat (on).... taktéž v nastavení PP sem od koupě nic nepotřeboval měnit, v rádiu sem po koupi nastavil parametry zvuku (bass, tremble, fader, balance atd) jaxe mi líbí a od tý doby používám pouze tlačítko on/off a eject (poslouchám výhradně CD s mp3). Telefon ani navi v autě nemám (a nechcu)... že tam mám vyhřívání sedaček, mi vyjevil kolega až asi po 5 měsících provozu... jo, akorát v zimě občas používám vyhřívání zadního wokna... v budoucím autíčku (ref podpis) to bude lautr tak ...tak k čemu by mi bylo idrive ?
já nemám auto (a všechny hejblata v ňom) na (neustálý) hraní si, já to mám na ježdění...
uvedu svou praxi ve Skautíkovi: dešťový a světelný senzor sem při koupi nastavil na On a od té doby na něj nešáh, ditto klima (19st), ditto tempomat (on).... taktéž v nastavení PP sem od koupě nic nepotřeboval měnit, v rádiu sem po koupi nastavil parametry zvuku (bass, tremble, fader, balance atd) jaxe mi líbí a od tý doby používám pouze tlačítko on/off a eject (poslouchám výhradně CD s mp3). Telefon ani navi v autě nemám (a nechcu)... že tam mám vyhřívání sedaček, mi vyjevil kolega až asi po 5 měsících provozu... jo, akorát v zimě občas používám vyhřívání zadního wokna... v budoucím autíčku (ref podpis) to bude lautr tak ...tak k čemu by mi bylo idrive ?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vasco uderil hrebik na hlavicku. U me je to o emocich, proto ten nazor. Stare bmw se mi libi, ale nevzbuzuji ve me emoce, alespon tedy ne vsechny a v takove mire.
Jinak se priznam, ze jsem nevedel, ze post-fl M3 ma pred-fl svetla, v tom pripade take hlasuji pro post-fl, protoze ty zadni ledky jsou dokonale. Predek se mi zase daleko vic libi ten pred-fl, prijde mi takovy agresivnejsi, dynamictejsi - min usedly (ale ne ze by se mi "normal post-fl" predek nelibil).
Takze asi tak.
Jinak se priznam, ze jsem nevedel, ze post-fl M3 ma pred-fl svetla, v tom pripade take hlasuji pro post-fl, protoze ty zadni ledky jsou dokonale. Predek se mi zase daleko vic libi ten pred-fl, prijde mi takovy agresivnejsi, dynamictejsi - min usedly (ale ne ze by se mi "normal post-fl" predek nelibil).
Takze asi tak.
Ako tu citam Vase sklamania nad novymi BMW, tak ako budete riesit vase nove auto? Zmierite sa s ich vlasnostami alebo date prednost inej znacke?
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Třeba už jen proto, že používáš CD s MP3. V E87 mám CD + měnič na 6CD, v E92 to samé + 8GB USB plné hudby, nedovedu si představit to pohodlně za jízdy ovládat malinkým gombíkem na rádiu. A to vím, o čem mluvím, protože v předchozí E87 jsem iDrive neměl...pavproch píše:@vasco: proč roflmao? (já se ti taky nesměju za automat....)
Nehledě na to, že ten interiér s iDrivem vypadá o třídu lépe...
To je merline prave ta nejvetsi otazka, ktera se myslim velke casti zdejsich prispevatelu honi hlavou. Podle me bmw uz je totalne ve sr... po strance zabavy od roku 2007. Pavel rika, ze porsche jde stejnym smerem...merlin píše:Ako tu citam Vase sklamania nad novymi BMW, tak ako budete riesit vase nove auto? Zmierite sa s ich vlasnostami alebo date prednost inej znacke?
Ja bych si z dnesnich aut (nemyslim jen bmw, ale obecne) asi uz vybrat nedokazal.
a proč bych to měl ovládat?
tam prostě to CD strčím a nechám ho hrát tak dlouho, až mě přestane bavit (pořadí skladeb atd neřeším), pak ho vyejektuju a strčím tam jiný a tak furt dokola... na to idrive nepočebuju...
a vidíš, jsme u těch sto soudruhů/sto chutí... mně se ten čudl v interiéru prostě nelíbí...
tam prostě to CD strčím a nechám ho hrát tak dlouho, až mě přestane bavit (pořadí skladeb atd neřeším), pak ho vyejektuju a strčím tam jiný a tak furt dokola... na to idrive nepočebuju...
a vidíš, jsme u těch sto soudruhů/sto chutí... mně se ten čudl v interiéru prostě nelíbí...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja uz presedlal na jinou znacku a ze bych byl nejak spokojen, to nejsem. obcas brouzdam po mobile.de a okukuju pouzitelne e46. jenze jich ubyva.merlin píše:Ako tu citam Vase sklamania nad novymi BMW, tak ako budete riesit vase nove auto? Zmierite sa s ich vlasnostami alebo date prednost inej znacke?
celkem netusim, jak z toho ven. na trhu momentalne neni auto, ktere by me realne oslovovalo. kdyby alespon u merglu slo vypinat ESP, pak bych uvazoval o C300, ale nejde. tak uvazovat nemuzu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Poznam ludi co toto vedia vyriesit, mne chyba na MB C 350 manual a 4x4 v kombi. Inak urcite moje nasledujuce auto nebude Subaru Outback novej generacie, skusal som ho dost dlho a je to celkom ale celkom ine auto...mmira píše:kdyby alespon u merglu slo vypinat ESP, pak bych uvazoval o C300, ale nejde. tak uvazovat nemuzu.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť