BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od řidičBOB »

Tak snažit se mohou, co jim síly stačí ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

Tak ale kto by sa chcel zbytocne natahovat s organmi pre 5 minut slavy. Kazdopadne je to zaruceny navod ako sa dostat do vecernych sprav. :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já myslím, že tohle video tam také bylo...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Bylo.
Já bych se s nikým nenatahoval. Není tam vidět RZ, ani řidič. Video jsem našel na kartě, bůhví jak se tam dostalo. Stalo by mě to maximálně jednu návštěvu uradu a i na tu by mi pravděpodobně přiznali úhradu nákladů..
To ty dvě videa s M5 E60 od sapecars jsou jiný kafe. Řidič jasně identifikovatelnej, viditelná RZ. Nechápu, že se toho nějaký potirac IAD nechytil
E: a narozdil od M3d je tam minimálně jedna jasně viditelná situace, kdy to řidič ty M5 ve svých rukách rozhodně neměl. Žádný BLI, spíš NoControl ;;)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak to já bych na úřad ani nešel. Vyřešila by to datová schránka.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Já ji ještě nemám, její založení si šetřím na moment, kdy mě chytnou se zbytkacem/překročení rychlosti o papíry.
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Tak od tý doby se akorát zavedl správní delikt provozovatele a fikce doručení, jinak se víceméně (ikdyž i tyhle dvě perverzní nechutnosti jsou dost/moc) nic důležitýho na poli vymáhání práva ze záznamu bez zastavení nezměnilo. Druhý změnilo, že se nikdo jednoduše nemůže vyhejbat doručení, první, že je potřeba napráskat doručitelnýho hříšníka a v ideálním případě se k tomu tento přiznat nebo mrtvolu, která nebyla v době údajnýho přestupku prokazatelně jinde. Krásně si naběhli druhou jmenovanou prásárnou, když fikcí doručení lze napráskat jako provozovatel a přiznat se jako fiktivní řidič v jedný osobě. :D To ani nepočítám, že auto lze mít registrovaný v zahraničí (zatím, asi to nebude dlouho trvat a budou posílat SprDele i tam) nebo na převozkách, případně žádnou RZ nemít (nemyslim si, že by PJ - předpokládám - nebyl schopnej ujet PČR v tehdejších autech), na nevymahatelnýho provozovatele, napráskat a přiznat se osoba nevymahatelná, že z kamery která to zaznamenala nebyla vidět RZ ani řidič, že případný dálniční kamery a mýto neumí prokazatelně zaznamenat přestupek (předjíždění zprava, změření ověřenym měřidlem), že při přestupku nedošlo k drobný nehodě se škodou do 100K, že s výzvou k úhradě určený částky se musí souhlasit, aby mohla bejt uložená (jede v režimu blokový pokuty), že úřad musí učinit kroky k ustanovení řidiče (což neni jen výzva, ale po nereakci na výzvu případný ústní jednání) než to překlopí v SprDel, že aby mohl být SprDel musí se prokázat zavinění neznámého řidiče, formální a materiální znak jeho přestupku, u provozovatele to samý bez zavinění a další procesní požadavky atp.

Takže nasedat do svejch e46 M3d a hurá zpátky do minulosti jako na E2. ;-)
Stepan píše:Já ji ještě nemám, její založení si šetřím na moment, kdy mě chytnou se zbytkacem/překročení rychlosti o papíry.
I poštou to lze vyřešit písemně, je na to přímo nález ÚS. ;-)
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

2.0TDi 125kw Superbu naměřili po 700kkm 132,5kw. Český koně neumiraji taky, naopak se ještě množí :p

Máte někdo nějaký inside info (bob?) proč se většina měřených RS230 projevuje spíš jako RS250+? Opravdu je ten motor silnější než tvrdí marketing? To se mi nezdá :-o
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Stepan píše:2.0TDi 125kw Superbu naměřili po 700kkm 132,5kw. Český koně neumiraji taky, naopak se ještě množí :p

Máte někdo nějaký inside info (bob?) proč se většina měřených RS230 projevuje spíš jako RS250+? Opravdu je ten motor silnější než tvrdí marketing? To se mi nezdá :-o
ten motor je dobrej, mam s timneco najeto a cel to auto funguje vyrazne lepe nez standardni rs...
Btw vetsina turbomotoru ma vetsi nez udavany vykon
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět