BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak ale kto by sa chcel zbytocne natahovat s organmi pre 5 minut slavy. Kazdopadne je to zaruceny navod ako sa dostat do vecernych sprav.
Bylo.
Já bych se s nikým nenatahoval. Není tam vidět RZ, ani řidič. Video jsem našel na kartě, bůhví jak se tam dostalo. Stalo by mě to maximálně jednu návštěvu uradu a i na tu by mi pravděpodobně přiznali úhradu nákladů..
To ty dvě videa s M5 E60 od sapecars jsou jiný kafe. Řidič jasně identifikovatelnej, viditelná RZ. Nechápu, že se toho nějaký potirac IAD nechytil
E: a narozdil od M3d je tam minimálně jedna jasně viditelná situace, kdy to řidič ty M5 ve svých rukách rozhodně neměl. Žádný BLI, spíš NoControl
Já bych se s nikým nenatahoval. Není tam vidět RZ, ani řidič. Video jsem našel na kartě, bůhví jak se tam dostalo. Stalo by mě to maximálně jednu návštěvu uradu a i na tu by mi pravděpodobně přiznali úhradu nákladů..
To ty dvě videa s M5 E60 od sapecars jsou jiný kafe. Řidič jasně identifikovatelnej, viditelná RZ. Nechápu, že se toho nějaký potirac IAD nechytil
E: a narozdil od M3d je tam minimálně jedna jasně viditelná situace, kdy to řidič ty M5 ve svých rukách rozhodně neměl. Žádný BLI, spíš NoControl
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já bych na úřad ani nešel. Vyřešila by to datová schránka.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já ji ještě nemám, její založení si šetřím na moment, kdy mě chytnou se zbytkacem/překročení rychlosti o papíry.
Tak od tý doby se akorát zavedl správní delikt provozovatele a fikce doručení, jinak se víceméně (ikdyž i tyhle dvě perverzní nechutnosti jsou dost/moc) nic důležitýho na poli vymáhání práva ze záznamu bez zastavení nezměnilo. Druhý změnilo, že se nikdo jednoduše nemůže vyhejbat doručení, první, že je potřeba napráskat doručitelnýho hříšníka a v ideálním případě se k tomu tento přiznat nebo mrtvolu, která nebyla v době údajnýho přestupku prokazatelně jinde. Krásně si naběhli druhou jmenovanou prásárnou, když fikcí doručení lze napráskat jako provozovatel a přiznat se jako fiktivní řidič v jedný osobě. To ani nepočítám, že auto lze mít registrovaný v zahraničí (zatím, asi to nebude dlouho trvat a budou posílat SprDele i tam) nebo na převozkách, případně žádnou RZ nemít (nemyslim si, že by PJ - předpokládám - nebyl schopnej ujet PČR v tehdejších autech), na nevymahatelnýho provozovatele, napráskat a přiznat se osoba nevymahatelná, že z kamery která to zaznamenala nebyla vidět RZ ani řidič, že případný dálniční kamery a mýto neumí prokazatelně zaznamenat přestupek (předjíždění zprava, změření ověřenym měřidlem), že při přestupku nedošlo k drobný nehodě se škodou do 100K, že s výzvou k úhradě určený částky se musí souhlasit, aby mohla bejt uložená (jede v režimu blokový pokuty), že úřad musí učinit kroky k ustanovení řidiče (což neni jen výzva, ale po nereakci na výzvu případný ústní jednání) než to překlopí v SprDel, že aby mohl být SprDel musí se prokázat zavinění neznámého řidiče, formální a materiální znak jeho přestupku, u provozovatele to samý bez zavinění a další procesní požadavky atp.
Takže nasedat do svejch e46 M3d a hurá zpátky do minulosti jako na E2.
Takže nasedat do svejch e46 M3d a hurá zpátky do minulosti jako na E2.
I poštou to lze vyřešit písemně, je na to přímo nález ÚS.Stepan píše:Já ji ještě nemám, její založení si šetřím na moment, kdy mě chytnou se zbytkacem/překročení rychlosti o papíry.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
staré poctivé baworské koně neumírají ani po 20letech a 400tis km
Esli to je pravda, tak klobúk dole....
Esli to je pravda, tak klobúk dole....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
2.0TDi 125kw Superbu naměřili po 700kkm 132,5kw. Český koně neumiraji taky, naopak se ještě množí
Máte někdo nějaký inside info (bob?) proč se většina měřených RS230 projevuje spíš jako RS250+? Opravdu je ten motor silnější než tvrdí marketing? To se mi nezdá
Máte někdo nějaký inside info (bob?) proč se většina měřených RS230 projevuje spíš jako RS250+? Opravdu je ten motor silnější než tvrdí marketing? To se mi nezdá
ten motor je dobrej, mam s timneco najeto a cel to auto funguje vyrazne lepe nez standardni rs...Stepan píše:2.0TDi 125kw Superbu naměřili po 700kkm 132,5kw. Český koně neumiraji taky, naopak se ještě množí
Btw vetsina turbomotoru ma vetsi nez udavany vykon
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW