Na 500 metrech to vazne nezkurvis a vim ze tu pp daval nejakej dokument od vw... Ale zas doporuceni automobilky, ktera nam vymenila 8 z 10 motoru tsi, jak mam neco delat, pro me nema zadnou vahu...retron píše:tady někdo neviděl jak vyjíždej fungl nový auta z montážní haly...studený plnej dve rovinky dve zatáčky, vypnout...a pak to někdo zajíždí 10tkm
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
dneska jsou tolerance v setinách mm nekde i v mikronech, takze se vlastne motor "zajede" prvnim nastartováním
na životnost má vliv spíš to, jak se k motoru chová člověk dlouhodobě, na druhou stranu bych to taky hned netrápil do červeného
na životnost má vliv spíš to, jak se k motoru chová člověk dlouhodobě, na druhou stranu bych to taky hned netrápil do červeného
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem nikdy extra nic nezajížděl - od 1.3MPi, až po biTDI. Vždycky jsem jel od první chvíle tak, jak bylo potřeba a nehleděl jsem na to, zda je to v červeném nebo ne. S motorem jsem u žádného auta (a bylo jich už dost) problém neměl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zdravím,
znovu se na vás obracím s dotazem. Plánuju si pořídit další auto, přemýšlel jsem nad řadou 3. Chtěl bych něco na "normální ježdění" co něco vydrží, nejezdím jako prase a od auta nečekám nějaké výkony hodné závodění. Přečetl jsem hodně článků, ale nejsem z toho víc moudrej, jední tvrdí, že ta trojková řada je špatná a druzí, že je dobrá
konkrétně bych měl zájem o http://www.cartecgroup.com/bmw-320d-xdrive-limousine-2/
Popř. jestli doporučíte jinou řadu nebo nějakou jinou alternativu(mercedes, audi) do 1mil, popř. jiného dealera a s tím i servis(moc pozitivní recenzí na ně jsem nenašel). První auto jsem si kupoval u Bychla, ale zrovna nemá moc na výběr z těch ojetých. Předem děkuji za rady.
znovu se na vás obracím s dotazem. Plánuju si pořídit další auto, přemýšlel jsem nad řadou 3. Chtěl bych něco na "normální ježdění" co něco vydrží, nejezdím jako prase a od auta nečekám nějaké výkony hodné závodění. Přečetl jsem hodně článků, ale nejsem z toho víc moudrej, jední tvrdí, že ta trojková řada je špatná a druzí, že je dobrá
konkrétně bych měl zájem o http://www.cartecgroup.com/bmw-320d-xdrive-limousine-2/
Popř. jestli doporučíte jinou řadu nebo nějakou jinou alternativu(mercedes, audi) do 1mil, popř. jiného dealera a s tím i servis(moc pozitivní recenzí na ně jsem nenašel). První auto jsem si kupoval u Bychla, ale zrovna nemá moc na výběr z těch ojetých. Předem děkuji za rady.
proč někdo s milionem prostě musí mít prémii? já to nikdy nepochopil
jinak pro fajnšmekry se teď na tipcars objevila velká libovka:
http://www.tipcars.com/bmw-rada_1/bmw-r ... 70743.html
jinak pro fajnšmekry se teď na tipcars objevila velká libovka:
http://www.tipcars.com/bmw-rada_1/bmw-r ... 70743.html
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
@mesyas: já teda žiju v přesvědčení, že 20d motory jsou (nebo aspoň nějaká jejcih generace byla) obecně (technicky) strašnej průser (je ale fakt, že o sazomety se nezajímám)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Popravde se mi davat dalsi 2mega za nove auto opravdu nechce, kdyz to neni ani pul roku kdy jsem si porizoval nove Chci neco mensiho, pro rodinu a dalsi skodovku se mi nechce kupovat protoze jsme s tim jezdili 10 let. libi se mi hlavne bmw proto se ptam zda opravdu jit do toho auta nebo se podivat treba po rade 5 nebo mercedes popr
Audi.
Neco jako skoda fabie s kterou mam pres 147 000 a ani jedna zavada asi nepotkam ale aspon neco s cim nemusim porad do servisu
P.S samozrejme o autech nic nevim, v prodejne vam doporuci delaer vzdy to nejdrazsi. Proto budu vdecny za kazdy koment/pripominku
Audi.
Neco jako skoda fabie s kterou mam pres 147 000 a ani jedna zavada asi nepotkam ale aspon neco s cim nemusim porad do servisu
P.S samozrejme o autech nic nevim, v prodejne vam doporuci delaer vzdy to nejdrazsi. Proto budu vdecny za kazdy koment/pripominku
K tomu zabehu, moj skromny nazor je, ze ziadny extrem nie je dobry. Je pravda ze doba sa zmenila a presnost v strojarskej vyrobe je dnes inde ako bola pred 30-timi rokmi ked sa zabehavali este stare skodovky a favority, ale tocit auto od zaciatku po obmedzovac mi pride ako hodne uletene. Na druhej strane som tiez nejazdil na 2000 ot. Myslim ze ked sa zvoli nejaky rozumny kompromis, tak sa tym nemoze nic pokazit. Dosial sa mi to vzdy osvedcilo.
Jak už tady někde zaznělo, důvod proč jít do prémiové značky je, kromě pár blbostí a ego faktoru, PŘEDEVŠÍM možnost pořídit si víceválec. Pokud bych vybíral auto a nevadil mi čtyřhnek, poohlídl bych se u konfekce, kde za stejný prachy dostane člověk víc muziky.
Samozřejmě pokud je cíl utratit míč, a na auto nejsou přehnané požadavky, je koupě zánovního 320xdA zcela v pořádku. Já osobně bych ale šel jinou cestou (třeba pašík B8) kde bych za stejný peníze dostal víc muziky. Nebo část peněz schoval zpátky do pokladničky a pořídil Golf/Oktávku/whatever a muziky bych měl z mého subjektivního pohledu pořád stejně
Mimochodem, koukal jsem, že máš i novou X6. Takže trojka by nebyla auto pro rodinu, ale spíš pro manželku, že? Tak pokud lepší 3/4 přežije život bez vrtule na kapotě, tak bych se jí na to už tuplem vypr
Samozřejmě pokud je cíl utratit míč, a na auto nejsou přehnané požadavky, je koupě zánovního 320xdA zcela v pořádku. Já osobně bych ale šel jinou cestou (třeba pašík B8) kde bych za stejný peníze dostal víc muziky. Nebo část peněz schoval zpátky do pokladničky a pořídil Golf/Oktávku/whatever a muziky bych měl z mého subjektivního pohledu pořád stejně
Mimochodem, koukal jsem, že máš i novou X6. Takže trojka by nebyla auto pro rodinu, ale spíš pro manželku, že? Tak pokud lepší 3/4 přežije život bez vrtule na kapotě, tak bych se jí na to už tuplem vypr
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ja mel 320xda pujcenou cca 2 mesice a to auto bych si nikdy nekoupil.. Podvozek, motor, vybava dost tragedie.. Vazne myslim ze passat, superb nebo octa mnohem lepsi volba
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW