Zdravím Vás,
Chtěl bych poděkovat za cenné rady, které jste mi před pár měsíci dali, když jsem se rozhodoval, jestli koupit superba, passat bitdi nebo jen tdi (naštěstí ste mi vše rozmluvili
). Nakonec mi před pár dny došlo domů M135i
A tak žádám o další radu, jedu od září do konce roku do hor, pracovat a vzdělávat se a domů se vracet nebudu. Nerad bych kdesi na konci světa ve Francii řešil koupi a přezutí gum a proto sem si říkal, že bych zimní koupil už teď. Na konci sprna přezul a odjel těch cca 1300km na nich. V září, říjnu se budu pohybovat na kole, takže nájezd pár km a poté v zimních měsících už to bude OK. Asi lepší než tahat kola a nechat tam přezout ne?
A proto bych rád poprosil o nějakou radu, které zimáky koupit. Četl sem toho tady v diskuzích už hodně, spíš mi jde o to, abych nekoupil gumy, které bych těma 2000km které najedu v teplém počasí uplně neodrovnal. Popřípadě jestli lepší koupit gumy levnější a na další sezóny vyměnit.
A ještě poprosím o jednu radu, je to moje první auto, o které bych se rád staral trochu lépe než běžný uživatel a tak by mě zajimálo zda vyměnit nebo nevyměnit po zajetí (3000km?) olej? Slyšel sem názory, že je to dobré, někdo zase říká zbytečné.
Díky moc