BMW Divize
Re: BMW Divize
a ine pozitiva? nechapem to, uprimne taku volbu nechapem. Zaujimai by ma skutocne dovod na kupu tejto motorizacie. Vlastne ano, napada ma jedine a to skusenosti s V8 N63B44, ktory je ktastroficky. Vlastne ano, takyto V8 by som nekupoval.Bond007 píše:Krize stredniho veku. Ale ma to svoje pozitiva, kdyz ted sednu do m3, mam zase usmev od ucha k uchu, a vic si to uzivam. Vlastne to mam proto, aby m3 nezevsednelaM.Z. píše:Bond: proboha, co se ti to přihodilo?!
E46 325i + E60 550i
Bond007 píše:Krize stredniho veku. Ale ma to svoje pozitiva, kdyz ted sednu do m3, mam zase usmev od ucha k uchu, a vic si to uzivam. Vlastne to mam proto, aby m3 nezevsednelaM.Z. píše:Bond: proboha, co se ti to přihodilo?!
Uff, já myslel, žes to definitivně vyměnil.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zas tak starej jsi mi neprisel, aby jsi musel podstupovat podobnou drastickou lecbuBond007 píše:Krize stredniho veku. Ale ma to svoje pozitiva, kdyz ted sednu do m3, mam zase usmev od ucha k uchu, a vic si to uzivam. Vlastne to mam proto, aby m3 nezevsednelaM.Z. píše:Bond: proboha, co se ti to přihodilo?!
Jakou motorizaci bys volil?jancsi píše:a ine pozitiva? nechapem to, uprimne taku volbu nechapem. Zaujimai by ma skutocne dovod na kupu tejto motorizacie. Vlastne ano, napada ma jedine a to skusenosti s V8 N63B44, ktory je ktastroficky. Vlastne ano, takyto V8 by som nekupoval.Bond007 píše:Krize stredniho veku. Ale ma to svoje pozitiva, kdyz ted sednu do m3, mam zase usmev od ucha k uchu, a vic si to uzivam. Vlastne to mam proto, aby m3 nezevsednelaM.Z. píše:Bond: proboha, co se ti to přihodilo?!
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
DikVrooom píše:Zas tak starej jsi mi neprisel, aby jsi musel podstupovat podobnou drastickou lecbuBond007 píše:Krize stredniho veku. Ale ma to svoje pozitiva, kdyz ted sednu do m3, mam zase usmev od ucha k uchu, a vic si to uzivam. Vlastne to mam proto, aby m3 nezevsednelaM.Z. píše:Bond: proboha, co se ti to přihodilo?!
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Chtel jsem range, ale ta cena je uchylna...řidičBOB píše:Tak asi lepší než LR Disco...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je megauchylná! Už i za ten malej, kam navíc nejde dát ani kloudný motor.
Btw: 4.0d už není osmivál, ne? To je šest hrnců a 2(?) turba..?
Tohle je ještě dobrá volba...známý to má v 6tce kabriu Navíc - 50d stojí za hovno a jejich nové benzínové V8 obcházet obloukem.
Tohle je ještě dobrá volba...známý to má v 6tce kabriu Navíc - 50d stojí za hovno a jejich nové benzínové V8 obcházet obloukem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dechtovy 6 hrnek budiz, ale co ten automat v tom?!!! a X-Drive?!!!!!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
je to novy oznaceni stare 35d... jako ten motor je charakterove otresnej, sileny prodlevy, ale kdyz se to posbira, tak to ma i neco jako vykonovou spicku a jakstaks to jede, treba oproti diesele v cayenne, kterej jsem taky zkouselřidičBOB píše:Je megauchylná! Už i za ten malej, kam navíc nejde dát ani kloudný motor.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW