Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Do Tiguana bych volil 2,0.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Autoškolák
ŘidičBob, Snowman i Pavproch, děkuju za reakce, dost mně pomohly. Zdá se mně teď rozumná ta 1.4, bude to opravdu jezdit ponejvíc po městě + pár desítek km kolem. Při Snowmanově přísoěvku jsem si uvědomil, že jsem vlastně s Touranem 1.4 taky jel, a na okresce byla dynamika (pro mě) dostačující (netvrdím, že to bude ok na dálnici, ale těch jezdím pár za rok), a to ticho byla fantazie. "Special thanks" Snowmanovi za upozornění na ty uváděné tlaky a na optimální z nich.
Ještě bych měl poslední otázku, zda máte někdo zkušenosti s tím ACT. U těch 1.4 TSI to tam všude uvádí, takže se tomu asi nelze vyhnout. Slyšel to někdo za chodu, jestli je ten zvuk (který asi nebude nic moc) slyšet i do kabiny? Díky předem.
Ještě bych měl poslední otázku, zda máte někdo zkušenosti s tím ACT. U těch 1.4 TSI to tam všude uvádí, takže se tomu asi nelze vyhnout. Slyšel to někdo za chodu, jestli je ten zvuk (který asi nebude nic moc) slyšet i do kabiny? Díky předem.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
1,4 TSI 4Motion + DSG nema ACT, prisli na to ze sa to nikdy neodpajalo
A za malo predsa myslim ze ta 1.4 bude stacit na ten planovany provoz...
A za malo predsa myslim ze ta 1.4 bude stacit na ten planovany provoz...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
s ACT jsem zatím neměl tu "čest". Co říkali kolegové, tak to funguje překvapivě dobře. Motor se snaží vypínat válce při každé příležitosti. To že je to kardinální blbost u takhle malého čtyřvácového motoru, není potřeba zdůrazňovat. Je to věc, kterou bych určitě nechtěl, ale vybírat si asi nemůžeš.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tento vikend mam na hranie Passata B6 3.2 FSI 4MOT DSG...sice to ma 250tisic km, pri akejkolvek inej ako pohodovej jazde je to totalne neschopne, vsetko v nom vrzga, ale jedna vec mi na nom neda proste spat
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne sob 13 srp 19:20, celkem upraveno 1 x.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ad ACT: mam taky pocit ze staci aby motor bol v rezime SPORT a ACT je z hry. Ale ano to ze to je totalna piiiiip sa pochybovat neda!
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Autoškolák
Aha , hodně zajímavé pro mě. Partnerka s tím totiž bude jezdit do psího útulku, což je po polňačce (a je začátečnice a všeho se bojí ), takže bych jí tou 4M asi udělal radost. Ale jde to teda trochu proti smyslu té volby skromnějšího motůrku.Snowman000 píše:1,4 TSI 4Motion + DSG nema ACT, prisli na to ze sa to nikdy neodpajalo
http://www.autozeitung.de/auto-news/vw- ... ndermodell
dobrý vznášedlo
dobrý vznášedlo
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
já bych ho třeba upřednostnil před Golfem GTI. Jsem zvrácenej
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))