BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
doriftonigga
Pan Řidič

Re: BMW Divize

Příspěvek od doriftonigga »

Já mám sjetý vnějšky gum a tak jsem to hodil klukům na geo a bohužel se s tím nic moc dělat nedá (přední odklony), takže to vypadá na přední ramena z emtrojky. Teď tam je tak okolo -0,50°jestli se nemýlím.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

doriftonigga: a nezkoušel jsi si pohrát s tlakama? Třeba by pomohlo lehce přidat...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Podarilo se mi se par km svezt s m2 a za me osobne vcelku zklamani. Prislo mi ze to moc nejede, ale motor byl jeste v zabehu, sle celkove to ve me nevzbuzovalo tadny emoce... Takova nuda, ale mozna to bylo i diky mdct, ktery me opet presvedcilo ze do podobnyho auto automat nikdy. Podvozek vyrazne komfortnejsi nez u m3, motor ma prirozenejsi zvuk... Ale prislo mi ze tomu proste neco chybi. Hlavne podvozek byl na me takovej az moc plavnej, coz jinym vyhovovalo ale me moc ne
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Hm zajimavy, a jak hodnotis tvoji M3, dyt to musi byt skoro stejny ...
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Vrooom píše:Hm zajimavy, a jak hodnotis tvoji M3, dyt to musi byt skoro stejny ...
Naopak, ty auta jsou dost jiny... Ve vysledku mi prijde m3 vcelku osrejsi nez m2.. Ale je mozny ze uz nejsem objektivni
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Včera proti mě na Vysočině vylítla v zatáčce bokem modrá M2, RZ tuším 5Mdál nevím. Na dveřích měl nápis "Radost z jízdy". To sedí :D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

IAM 2C00L with M2 :)
Přílohy
m2.jpg
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Trapas znacka ...

Diky bonde, bylo to senza. :ymhug:

K M3 - neuveritelne jede, neuveritelne drzi na rozbite ceste a prenasi vykon. Bond jel krasne ciste, rychle, nevzpominam si ze by daval kontra.
Bond me nechal i kousek ridit, nevim moc co bych k tomu rekl, z respektu jsem jel pomalicku abych tu neskoncil v ridicich co to maji v ruce ... Ale je citit, ze auto je dost odizolovany. Rozbita cesta neni moc citit ve volantu, jeste jsem si tu samou cestu sjel zetkem a tam to cvici s volantem o dost vic. Zvuk neni spatnej, ale trochu tomu chybi takove to kovove rinceni atmosfery.

Jeste telegraficky.
Bond tam sazi meziplyny jako robot - neuveritelny.
M3 ma uzasny sedacky.

Obrázek
Obrázek
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

libi se mi ta relativita velikosti... na te první fotce jsou ty auta skoro stejne velky, na te druhé je to david a golias...

k tom rizeni a odtazitosti...ona je otázka co je lepsi, jestli mit omezene vjemy a soustředit se jen na rizeni, nebo se s tim prat... a s M3 se clovek nepere, za me je to stroj na rychlost a i spoustu emoci umi vzbudit
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

četl jsem, že u m3 proběhly celkem dost výrazné změny (k lepšímu) v softwaru pro rok 2016 - prej se zlepšilo chování adaptivních tlumičů, DSC/DTC/MDM, atd. Možná by ti jej v BMW byli ochotni nahrát.

ad meziplyny: a nesází je tam náhodou samo auto a bond jen sklízí chválu i když nic nedělá? :D
Odpovědět