VW Golf GTI
Re: VW Golf GTI
Já to mam myslím předepsáno na nádrži, při více jak 2 osobách myslím dokonce 3.0, ale to si teď nepamatuju jistě. Mám sice V, ale myslím, že hmotnost máme +- podobnou.
Já mám na nádrži 2.8/2.8. při naložení 3.0/3.0, zdá se mi to moc, proto se ptám.d1.8t píše:Neni to moc?
Tolik, kolik je předepsáno na víku nádrže, číslo si samozřejmě nepamatuju.Goggy píše:Na kolik foukáte pneu 225/45/17?
Jinak včera jsem dolíval svůj první olej, na tachometru bylo cca. 11150 km, takže to odpovídá i předchozímu TFSI, co se žraní oleje týká.
S tím moc je to hrozně relativní. Když jsem si poprvé přečetl, na kolik se má tlakovat guma na horském kole, tak jsem trochu kulil očid1.8t píše:Neni to moc?
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Jedno "kulaté" číslo ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Obrázek](https://lh3.googleusercontent.com/-FE4Pp6-H2sE/TlJEcpMEqRI/AAAAAAAACJs/coSTSb2IffM/s912/2011-08-22%2B13.20.23.jpg)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Obrázek](https://lh3.googleusercontent.com/-FE4Pp6-H2sE/TlJEcpMEqRI/AAAAAAAACJs/coSTSb2IffM/s912/2011-08-22%2B13.20.23.jpg)
Chjo, takové číslo, to já si už budu muset počkat do 222222
)) Sice 199999 je taky fajn, ale nic zvlášní ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
............tu spotřebu ti závidím........mojí M3 MPS se pod 9.7 nechce.....ale pozor, věděl jsem do čeho jdu...... ![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Tak spotřebu jsem měl jednou na cca 450km úseku 6,7l/100km (včetně dálnice), jen si teď nevybavuju, jestli to bylo s manuálem, nebo už s DSG, které mám teď. Třeba cesta do Chorvatska (cca 1300km) ve 3 lidech + pes + batožina byla 7,8l/100km a to jsem jel vždy o něco více, než byla povolená. Opravdu je tento motor super, výkon obstojný a spotřeba umí být příjemná, ač umím třeba i 25l/100km na dálnici při cca 250km/h a přes 20l/100km i okresky, když blbnu.
Tak já nevím, jestli jsem to měl nějaké pokažené nebo jen jezdím jako kretén, ale já se s dlouhodobu pod 10 snad nikdy nedostal. Spíš pořád 12 a víc...