U nás samozřejmě ano, ale já mluvím o emerické M5 E60 s manuálempjanda píše:Kdepak, u M5 E60 slo ESP vypnout zcela, to si zrejme nekdo spletl M sport rezim s vypnutim stabilizace. Sam jsem s M5 a M6 jezdil vicekrat a v jakkoli silenem zachazeni Vam v nich opravdu nic nebrani...
BMW M3 GTS v ČR
Re: BMW M3 GTS v ČR
Ain´t nobody got time for that
Nemam zkusenost, ale pochybuji o tom, kdyz byla M5 E60 s manualem stvorena pro lidi, kteri chteji ridit. Toto by s tim prlis dobre dohromady neslo. Ale mozne je vsechno...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
However, the manual model removes the ability to fully disengage DSC stability control – BMW doesn’t want owners doing 8000-rpm dump launches and making BMW pay for new drivetrain components under the warranty period.pjanda píše:Nemam zkusenost, ale pochybuji o tom, kdyz byla M5 E60 s manualem stvorena pro lidi, kteri chteji ridit. Toto by s tim prlis dobre dohromady neslo. Ale mozne je vsechno...
http://paultan.org/2006/12/10/e60-bmw-m ... nsmission/
nevidel bych to tak tragicky, pokud tomu tak je, evidentne se toho da zbavit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Obejít se dá cokoliv, auto upravit, nicméně tohle byl asi nejvážnější důvod proč se to do Evropy nedostalo... média by to za nevypínatelné ESP roztrhala
premyslim, co js evetsi zlo. jestli nevypinatelne ESP nebo automat. asi to druhe. stejne to dodnes nechapu. proc US ano a Evropa ne.
Autoforum.cz
Pro mě to prvnímmira píše:premyslim, co js evetsi zlo. jestli nevypinatelne ESP nebo automat. asi to druhe. stejne to dodnes nechapu. proc US ano a Evropa ne.
Já bych byl rád za oboje
Preto ze ked v EU nemas automat tak si chudak co si ho nemoze dovolit ale v USA si za bossa lebo s manualom tam nikto skoro nevie jazditmmira píše:proc US ano a Evropa ne.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Ze to nekdo pise jeste neznamena, ze je to pravda Ale podstatnejsi je spise diskuse, ktera nasledovala - odstranit podobny SW blok (zvlaste kdyz existuje pro to same auto SW, ktery neco takoveho nema), je relativne snadne. Vymenit automatickou prevodovkou za manualni je velmi narocne, nebo v pripade neexistence pouzitelne skrine zcela nemozne. Opacne poradi priorit se mi jevi byt zvlastni...charger píše: However, the manual model removes the ability to fully disengage DSC stability control – BMW doesn’t want owners doing 8000-rpm dump launches and making BMW pay for new drivetrain components under the warranty period.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n