BMW Divize
-
- Pan Řidič
Re: BMW Divize
Byly ty brzdy plug&play nebo se musely provést nějaké modifikace? A co na to el. systémy? Nechce se mi to na e90post.com číst, tak se ptám.
PnP a bez problema. jedině čidlo opotřebení se musí vzít OEM pro e90, bo M235i má jiný konektor
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak to je jiná.... bude repete z léta 2011... akorát už ne -pj- a -pp- ale -mb-a -pp- .....ale auta zůstala stejná....mmira píše:ale ja mluvim o N52
Kdyz by jste merili pindiky nekde v okoli tak bych se rad pridal, at mate referencni bod jak to funguje v zakladu. Zajimalo by me o kolik je rychlejsi s tim pokracenim
Jsem se byl dnes projet a nezdalo se mi, ze by to zrychlovalo na 5 do tohoto kopce https://www.google.cz/maps/@49.6733308, ... 312!8i6656
Jsem se byl dnes projet a nezdalo se mi, ze by to zrychlovalo na 5 do tohoto kopce https://www.google.cz/maps/@49.6733308, ... 312!8i6656
Pokud to bude někde na Moravě a o víkendu, tak bych se zastavil taky. Ani se nemusím zúčastnit poměřování, stejně budu do června dojíždět zimáky... Dejte kdyžtak vědět. Dík.
ale jaromíre to neděláš dobře s těma zimákama...... já neska dal (nové nezajeté, čili kluzké) leťnáky a i tak je to asitak o 100000% lepší než ty dojížděné ojeté zimáky fčera.... (ale ještě předefčírem sem tež tvrdil, že budu dojíždět zimáky až do qětence..... stačilo pár nechtěných driftů na vodě a změnil sme názor i obutí)
no tak teda jo, zkusíme s mmirou vymyslet (polo)veřejné poměřování pindíků
no tak teda jo, zkusíme s mmirou vymyslet (polo)veřejné poměřování pindíků
Ani nemluv, skoro mě nebaví s tím jezdit, proti letním je to strašlivý rozdíl. Na druhou stranu je mi líto vyhodit gumy, které mají 5 mm vzorku. Na příští zimu už to tam nedám, protože bych v prosinci přezouval znovu (dostal bych se na minimum 4 mm na sněhu) a za smysluplné peníze to taky nikdo nekoupí. Navíc PSS mám sjeté na lehce přes 3 mm, ty jsou tak sotva na půl sezony, tak to akorát vyjde - půl letní sezony na zimních, půl dojezd loňských.
V room: že bys alespoň zatroubil, když už mi jedeš kolem baráku? Teda předpokládám, že v 5 v Dolanech jsi to byl ty.
Pindiky budem měřit nejdříve prespristi týden, od úterka jsem do neděle mimo.
Pindiky budem měřit nejdříve prespristi týden, od úterka jsem do neděle mimo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
právě sem chtěl napsat, že buď příští týden nebo potem až v qětenci, bo od 18. sem následující dva týdny vřiti (napřed říššské služebně a pak žabožroutské na lyžích)