BMW Divize
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
V tom, co je normální jízda, se tady asi budeme krapet rozcházet.
Reálně 330iA je průměr tak 8-9. Ale drtivá většina uživatelů bude spíš mezi 10-13. Cokoliv pod nebo nad, je spíše anomálie (byť dosažitelná vcelku snadno) než nějaká vypovídající hodnota.
Reálně 330iA je průměr tak 8-9. Ale drtivá většina uživatelů bude spíš mezi 10-13. Cokoliv pod nebo nad, je spíše anomálie (byť dosažitelná vcelku snadno) než nějaká vypovídající hodnota.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 11 bře 21:06, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
Hmm, to je dobrý. 135i pod osm nejde, ale zas nadruhou stranu furt se to motá kolem devíti. 11 při rychlém dálničním tempu. Dolomity tam a zpět ve dvou za 9,7.911T píše:Vcera jazda asi 120 km s davom na E92 330iA, pp ukazal spotrebu 6l/100 km. Zdoraznujem ze som sa nesnazil ist na spotrebu, dokonca som par krat predbiehal. Ak aj pp ojebava, viac ako o liter to nebude. To mi pride byt na 200kW tazky ulet. Jazdi takto aj cupra s oturbenym dvojlitrom?
Nestěžuju si.
i M3 e46 umi pomalu za 7
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Mně ukazoval PP při ustálené 90 na cca 50km trase 5,4l, to jsem jel souběžnou jízdu s kamionem. Podobné číslo už jsem nikdy potom neviděl
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To sedi. Dlhodoby priemer sa podla pp hybe okolo 8l. Predpokladam ze realna spotreba bude minimalne pol litra vyssia.řidičBOB píše:V tom, co je normální jízda, se tady asi budeme krapet rozcházet.
Za 7 umi i m3 f80 pokud se plazis s davem, jednou jsem to zkousel ale vydrzet se to dlouho neda911T píše:Ale o to tu vobec nejde. Na zabavu mam caymana. Ked z toho presadnem do 330iA tak absolutne nemam potrebu ho tocit. Je to obycajny cestak. A na spotrebu nejazdim. Tych 6 litrov tam je pri normalnej jazde s davom mimo mesto.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
jede to pekne . Zvuk je vevnitr hodne slaby, vubec to negraduje a jen tak nejak porad stejne huci.
Nezda se ze by bylo v rizeni prilis citu, prijde mi, ze to dost pretaci pri zataceni do nedotacivosti ...
Nezda se ze by bylo v rizeni prilis citu, prijde mi, ze to dost pretaci pri zataceni do nedotacivosti ...
Tak tak ja na hladovy oko necekam a o pumpe s 98ckou zacinam premyslet jak jsem pod 1/3řidičBOB píše:GolfR 220kW to umí. Ale musí to být plynulá jízda s předvídavostí chování davu.911T píše: To mi pride byt na 200kW tazky ulet. Jazdi takto aj cupra s oturbenym dvojlitrom?
Ale to je vcelku jedno...ani 330i, ani CupruR nebo cokoliv podobného, si nekupuji zrovna proto, abych sledoval PP. Sleduju hladové woko - když zasvítí, nakrmím.
Ale jinak ano, s totalnim sebezaprenim (okreska s kamionama) umi i cupra za 6.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
-
- Pan Řidič
Mám doma originální, z USA dovezené (v Evropě se nedají sehnat) kožené rukavice BMW ve velikosti L. Bohužel pro mě moc velké. Takže kdo chce, nechť se mi ozve a uděláme nějakej deal. Jsou fakt příjemný na ruce.
Kolik?
Myslím jak velikost, tak cena....
Lyžařské mám 10 ie 27cm ie L ?????
Myslím jak velikost, tak cena....
Lyžařské mám 10 ie 27cm ie L ?????
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.