BMW Divize
Re: BMW Divize
Jo, to mi přines ježíšek pro nového majitele
Pavproch nemá vkus.
Pavproch nemá vkus.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jerry: tak jak pokracuje hledani?
btw. koukej kupecko je spravna volba
http://www.pistonheads.com/gassing/topi ... &t=1573031
MZ: kdy ti ma M2 dojit, na netu psali cekacku az 13 mesicu
Ma pravduBetter than fantastic in my experience - just marvellous! Even the 3.0 Si revs to 7,000 rpm and it is wonderful to chase that red-line!
So much better than the next generation turbo'd 4 cylinder stuff (/ sh*te?) IMHO!
MZ: kdy ti ma M2 dojit, na netu psali cekacku az 13 mesicu
Taky jsem čuměl, slibovali normální dodací lhůtu duben - květen, tak se to snad nezvrtne.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
neprenechali ti neco ze svych vlastnich alokaci?
mmch, po Evrope se siri vlna nevole kvuli tomu, ze auta jsou vyrobena, ale BMW je nechce dodavat s tim, ze se musi pockat na ofiko launch na zacatku dubna. lidem vadi, ze auta budou 2 mesice stat venku na desti a ja to v podstate chapu.
mmch, po Evrope se siri vlna nevole kvuli tomu, ze auta jsou vyrobena, ale BMW je nechce dodavat s tim, ze se musi pockat na ofiko launch na zacatku dubna. lidem vadi, ze auta budou 2 mesice stat venku na desti a ja to v podstate chapu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Úplně souhlasím. Nějak jsem to vypustil, byly nějaké starosti, ale začnu se po něčem koukat. Na jaře se toho snad objeví vícVrooom píše:jerry: tak jak pokracuje hledani?
Ma pravduBetter than fantastic in my experience - just marvellous! Even the 3.0 Si revs to 7,000 rpm and it is wonderful to chase that red-line!
So much better than the next generation turbo'd 4 cylinder stuff (/ sh*te?) IMHO!
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Mmira: snad ano, zatím nemám žádné info o zpoždění, i když nic není nemožné...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jo tak ono to ma sedacky z M235 ...Vrooom píše: Sedacky nevypadaji zrovna promakane ...
jerry:
Toto nevypada marne
sport sedacky i podvozek, pekny 18er kola, seda se k cervenymu interieru taky hodi.
http://www.carscentre.cz/car/7980058
sedacky v beznych M modelech nikdy nebyly nejak skorepiny. nesmi se zapominat, ze to vlastne jsou GT auta, zadne okruhovky. v e46 jsou to neskutecne "spatne" sedacky na ostrejsi jezdeni, v e9x byly lepsi, dala sa nastavit sirka operadla, coz dost pomohlo. v soucasne podobne, jen nepochopitelne zmizela moznost nastavit si delku sedaku.
mam ale pocit, ze zrovna do M2 si lze objednat opravdu sportovni sicny. nebo se mylim?
mam ale pocit, ze zrovna do M2 si lze objednat opravdu sportovni sicny. nebo se mylim?
Autoforum.cz
Nic podobného v ceníku nemají, nejde ani přední park. asistent a adaptivní tempomat, zřejmě kvůli tvaru nárazníku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Za sebe musim rict, ze sportovni / M paketove sedacky v soucasnych mensich BMW (jel jsem 1er a 3er) pokladam za naprosto skvele! Pravda, nejel jsem v nich zadnou dlouhou cestu, ale vzdycky, kdyz jsem si do nich sedl, jsem si liboval. A i pri blbnuti na kluzne folii jsem mel pocit, ze bocni vedeni je OK.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!