BMW Divize
Re: BMW Divize
Kameraman se toho nebal, gopro spis oddaluje ...
Pěkný
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ten měl docela nervy
Já dneska neodolal vánici a musel vyrazit taky, zrovna jsem testnul nový umístění kamerky. Vrátil jsem se zas vysmátej jak kdybych hulil
Já dneska neodolal vánici a musel vyrazit taky, zrovna jsem testnul nový umístění kamerky. Vrátil jsem se zas vysmátej jak kdybych hulil
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Videl jsem te v akciVrooom píše:Kameraman se toho nebal, gopro spis oddaluje ...
Mirek
Jasne, je to super, chtelo by to zit nekde na severu abych si to uzil vic nez 2x do roka ... Btw. pekne jsi to napojilmetaljohn píše:Ten měl docela nervy
Kde? Ja se jel na pul hodiny projet a nakonec jsem prijel po 4h ...francis píše:Videl jsem te v akciVrooom píše:Kameraman se toho nebal, gopro spis oddaluje ...
-
- Pan Řidič
Dnes byl den driftujících BMW? Taky jsem si to šel zkusit než sníh sleze. Video nemám, ale stejně by se nebylo čím chlubít.
Vrooom: To mi povídej, tady v Boleslavi je svátek, když něco napadne A tím spíš, když nestihnou prohrnout ty serpentiny, kam jsem jel, dneska se zadařilo asi po 2 letech se tam dostat
Z této série jsem měl docela radost, taky už to tam trošku frčelo, ale z videa to tak moc nevypadá
Z této série jsem měl docela radost, taky už to tam trošku frčelo, ale z videa to tak moc nevypadá
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja vam taaaak zavidim a zaroven klobuk dole, sikovni
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já si s BMW taky dneska zadriftoval, když jsmem testoval novou kameru..jenže jsem nechal kryt na čočce
Ještě mám dneska zkušenost z novýho GLa..kurňa to drží stopu ve smyku
Ještě mám dneska zkušenost z novýho GLa..kurňa to drží stopu ve smyku
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele: