Takovy jmeno by doma neproslořidičBOB píše:...a jmenuje se Eliška?Bond007 píše:...a mala na me nechapave kouka a říká: " Ne, proc? "
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nejakej onboard by prosim nebol?Bond007 píše:Btw u nas hodne nasněžilo a vezl jsme deti ze skolky, samozrejme vse off a všude bokem... doklouzem domu a ptam se jich jestli se neboji a mala na me nechapave kouka a říká: " Ne, proc? "
Ja mam teraz strasne abstaky...vonku snehu konecne a ja bez Bava sa plahocim mestom so zatiahnutou ruckou
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
včera jsem rozchodil appku, kde mi muze telefon fungovat jako on board. Jedno video mam, ale je dost trapnySnowman000 píše:Nejakej onboard by prosim nebol?Bond007 píše:Btw u nas hodne nasněžilo a vezl jsme deti ze skolky, samozrejme vse off a všude bokem... doklouzem domu a ptam se jich jestli se neboji a mala na me nechapave kouka a říká: " Ne, proc? "
Ja mam teraz strasne abstaky...vonku snehu konecne a ja bez Bava sa plahocim mestom so zatiahnutou ruckou
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Je tam M3 s manualom? Je!Bond007 píše:včera jsem rozchodil appku, kde mi muze telefon fungovat jako on board. Jedno video mam, ale je dost trapny
Je tam sneh? Je!
Jazdi sa tam bokom? Urcite!
Na tom nemoze byt nic trapne
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No jo no...ale tak v tej 130i (aj ked po FL) to nebolo az tak zle
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Chudak Verso, alebo co to bolo
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
To byl myslim takovej ten malej srac co na to staci papiry na skutrSnowman000 píše:Chudak Verso, alebo co to bolo
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ty tam nekde bydlis? Neni to ulice kocianka? To mas fajn, kousek od tama je zamilec, fajn misto na skakanicko na kole )), jsem tam zrovna v sobotu byl, ale snih uz tam nebyl ...Bond007 píše:http://www.youtube.com/watch?v=Xul2QXb4B2A&sns=em
jak rikam, bylo to první zkouseni kamery :/
Kvalita videa teda nic moc, se divim ze do takove veci co to produkuje jdou nainstalovat vubec nejaky aplikace ))