BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pjotr
Autoškolák

Re: BMW Divize

Příspěvek od pjotr »

typek v Z4 katastrofa :-! jak to drzi to je velka tragedie...
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Já myslím že to drží pěkně...pod plynem :-) Kolik má rejdu a kam ho má vrátit ví, takže mě nijak nepohoršuje když drží volant jak mu to vyhovuje.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Letec píše:wauu, to chci umet taky

mate nekdo typy kde se to naucit? jezdim na skolu smyku do Pachfurthu, ale se zadokolkou me ceka premiera
Na tom kurzu by te to meli naucit, ne?

Me typkovo drzeni nijak nepoburuje, behem slidu to drzi dobre. Pak jak pako, ale treba to je jen vyusteni situace v cool pocit a drzeni volantu :-))

Btw se divim ze mu decko neveme Barnevernet :-D ...

jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jako jedna věc je vozit prcka svižně po okresce, ale tahat sebou na Ring několika měsíční děcko to už bych si osobně nelajsnul - tam se může stát cokoli a riskovat zdraví potomka je podle mýho úplná pí.ovina. Halt to má všechno trochu na háku - jako ten volant ;) .

PS: ale na tom ringu ten volant drží pěkně - tak aspoň něco :) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

No, jelikož rozum z toho ten malý mít nemohl, tak jedině snad že ho potřeboval uspat, což se povedlo ani ne v polovině kola :-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Jako je to jeho prcek, mě je to putna. Osobně bych to ale neudělal. Lidi tam jezdí aby si zkusily auta ovládat na limitu a s tím je prostě spojené i vyšší riziko nějaké nehody, do které se může nezaviněně připlést. Už ze mě asi mluví stáří - strašný co to s člověkem udělá...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
MadJoe
Řidič začátečník

Příspěvek od MadJoe »

jarka>Uklidním Tě. Stáří z Tebe nemluví. Já jsem mladý zobák (možná snad ještě), ale toto bych si se svým dítětem nelazjnul, je to větší riziko než jsem schopen podstoupit :D
Je rozdíl jet sám, nebo s někým, kór s vlastním dítětem :-)
RedBaron
Řidič začátečník

Příspěvek od RedBaron »

Ne že bych se s klukem někde občas na sněhu nesklouznul, ale Nordschleife v kabriu - ee.
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

podle me jel dost na klid, takze ja to nevidim jako něco nebezpecnyho...neprijde mi to nebezpecnejsi nez jezdeni na normalni ceste mezi pyrathama :)

Btw u nas hodne nasněžilo a vezl jsme deti ze skolky, samozrejme vse off a všude bokem... doklouzem domu a ptam se jich jestli se neboji a mala na me nechapave kouka a říká: " Ne, proc? " :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Bond007 píše:...a mala na me nechapave kouka a říká: " Ne, proc? " :D
...a jmenuje se Eliška? :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět