BMW Divize
Re: BMW Divize
Zvedate auto origo zvedakem, nebo muzu i necim jinym? Vim ze tam je takova plastova vanicka, mam doma jen neco takovyho, tak by ji to asi trochu ozvejkalo ...
Tym to radsej nerob, ten plast nie je taky tvrdy, bude to dolamane a pokrutene. Najlepsie hydraulicky zdvihak s plochym gumenym vystupkom, alebo co najmenej clenitym korytkom a na to nieco maksie, napriklad hokejovy puk
Tak tak, buď origo hever (mě teda přijde dost nestabilní) nebo zmíněný pojízdný hever s velkou plochou a změkčeným výstupem
Tak to si můžeme podat ruce, mně to číslo bliklo někdy před 2 týdny, trošku jsem se té 3 na začátku leklSnowman000 píše:Aj som sa zabudol pochvalit...vo stvrtok sme oslavili 300000km na E46ke
Prvy darecek bola plna OMW 100 oktanu a coskoro uz sa snad docka relativne velkej generalky, aby este aspon raz tolko vydrzal
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No to mozeme, gratulujem, ale tvoja E46ka vyzera tak o 200000km mladsie
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Aaale ano...videl som ho v jednej nemenovanej garazi, ked mu jedno okno nefungovalo a ten stav je niekde uplne inde
No na vybrus zadnych blatnikov sa uz chystam tiez...iked mne by museli urobit celolak
No na vybrus zadnych blatnikov sa uz chystam tiez...iked mne by museli urobit celolak
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Po zvážení všech pro a proti a promluvě hlasu srdce jsem se rozhodl pro Z4 Coupé E86 Protože si auto kupuju pro sebe a chci ho mít hodně dlouho, tak jsem ochoten připlatit za kvalitu. Teď stojím před 2 nabídkami: obojí 1.majitel, jedno má najet 32 tis. km, druhé 74 tis. km, obě servisované v autorizáku. To s více najetými km stojí o 4 tis. euro míň, ale jezdilo i v zimě, to s méně km sníh a sůl nevidělo a měl ho starší pán kolem 60 let jako 2.auto. Ale obě auta jsou pěkná. Připlatili byste taky raději za to s míň km?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
-
- Pan Řidič
To je jasný.
Pro me by zalezelo na vybave a vzhledu. Uprednostnoval bych auta se sport sedackama, podvozkem a manualem