BMW Divize
Re: BMW Divize
brambor taky brzo dostane 40% dávku LSD... od drechslera .... plus 15% dopingu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1Raďas píše:mas link na inzerat?Bond007 píše:porad je na prodej moje byvala Z4M, kdyby mel někdo zajem PO repasi motor stále v zaruce
dik
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
tak ja uz ji vic nez rok nemam... A oproti M3 je to takovy dost pomalydoriftonigga píše:Kdybych měl větší garáž a víc peněz...Bond007 píše:porad je na prodej moje byvala Z4M, kdyby mel někdo zajem PO repasi motor stále v zaruce
Nebude ti chybět? Nebo je ta emdrei tak dobrá?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Původně to mělo být pro Z4 3.0si E86 a podle dodavatele se pro tohle auto KAAZ ani Cusco nedělají a Wavetrac byl výrazně dražší. Navíc mám od lidí, co M Factory použivají, veskrze pozitivní ohlasy.Vrooom píše: Proc jsi bral toto treba misto kaaze?
Ain´t nobody got time for that
tech 15% je ze zkracovani difu?pavproch píše:brambor taky brzo dostane 40% dávku LSD... od drechslera .... plus 15% dopingu...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jo, dostane NOVÉ diffy z x3, které sou prý o 15% kratší, kromě toho zadní bude na lsd steroidech...
Skoda, ze ti asi nevysel nakup. Dost by me zajimaly zkusenosti, protoze E86 mam, a bez svoru mi to prijde jalovy. Pokud vyresim co mi vyzira baterku a zpusobuje diky tomu dost problemy, tak bych si nejaky lsd casem rad poridil.charger píše:Původně to mělo být pro Z4 3.0si E86 a podle dodavatele se pro tohle auto KAAZ ani Cusco nedělají a Wavetrac byl výrazně dražší. Navíc mám od lidí, co M Factory použivají, veskrze pozitivní ohlasy.Vrooom píše: Proc jsi bral toto treba misto kaaze?
btw, neska sem byl v cartecu a viděl sem tam prvně - na piedestalu - "live" nové X1 .... . jak tyhle mastodonty nemusím, tak tohle se dyzajnerům v munchen povedlo (narozdíl od minulé generace, což byla šeredná obludka) ... vyvážené proporce, líbivý tvar....
snad jen ty kidneys mohly být vo fous menší....
snad jen ty kidneys mohly být vo fous menší....
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa zase ta stara X1 nejakym uchylnym sposobom paci
Bud v ciernej abo veverickovskej oranzovej...skoda len ze tam nikdy neslo R6
Bud v ciernej abo veverickovskej oranzovej...skoda len ze tam nikdy neslo R6
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
je to uchylne, ale uaa, ja to auto chci. mit kam ho postavit pod strechu, tak nevaham
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/bmw ... brou-cenu/
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/bmw ... brou-cenu/
Autoforum.cz