BMW Divize
Re: BMW Divize
tomu by se případně (až/jestli to nastane) dalo říkat "vynucená změna názoru"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak f87 lze nalézt už aji v CZ konfigurátoru, jen se tam musí vlízt přímo, ne přes ///M sekci...
tady je moje CZ slintání...
1.614tis vs. 59520 tojro (obojí bez 5leteého servisu) .... hmmm to je vlastně stejná cena za stejnou konfiguraci...
přímluvou do duše prodejce předpokládám 8-10% off, čili cenoffka pod/okolo 1.5M vč. dépéhá..... to nepovažuju za nadsazené....... žebych na stavbě fabryky třeba "zapoměl" udělat střechu?
guvno, střecha bude...
tady je moje CZ slintání...
1.614tis vs. 59520 tojro (obojí bez 5leteého servisu) .... hmmm to je vlastně stejná cena za stejnou konfiguraci...
přímluvou do duše prodejce předpokládám 8-10% off, čili cenoffka pod/okolo 1.5M vč. dépéhá..... to nepovažuju za nadsazené....... žebych na stavbě fabryky třeba "zapoměl" udělat střechu?
guvno, střecha bude...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...zvedni ceny
BTW: k čemu ti je 5let/100t km? Dyk to uděláš za dva roky??
BTW: k čemu ti je 5let/100t km? Dyk to uděláš za dva roky??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ty woe, rači mi to ani nepřipomínej.... zrovna začátkem týdne sem měl "zajímavý" rozhovor s jedním s.e.s.o.b.em, kerý ani zaboha nebyl schopen pochopit, jak sme si mohli dovolit zvednout cenu asi o 3.5% (porovnání ceny 2009 a ceny navrhované pro dodávku 2016).... tři hodiny sem do něj hučel (inflace, CZK/EUR, ceny vstupů...) a výsledkem bylo konstatování, že stejně žádné navýšení ceny nám neodklepne.... sem myslel, že mě klepne...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
znám...
Jinak - 2er je fakt hezká. Musím se zastavit za svým známým v BMW...že bych to trochu projel...už tam mám slíbené íčko...ale není čas
Jinak - 2er je fakt hezká. Musím se zastavit za svým známým v BMW...že bych to trochu projel...už tam mám slíbené íčko...ale není čas
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
samotnýho mě překvapilo, jak je 2er gran tourer (to ale vy asi nemyslíte ) mnohem hezčí naživo než na fotkách.. takovej menší novej Sharan mi to přijde
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak 2er Gran Tourer je opravdu ultrahnus a BMW nikdy nemělo dovolit, aby taková mrdka opustila brány této továrny
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Total suhlas...to auto proste nefunguje ani ako rodinne auto a ani ako BMW a stoji to 2x tolko co akykolvek normalny konkurent...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
a ešče větší průser je, že do budoucna když budeš chtít víc místa než v sedanu, tak nebudeš mít jinou volnu než takovouhle svini, bo např. 3er možná v kombi už ani nebude... (nedávno sa tu o tym psalo)
Speciálně Gran Tourer 218i by mělo být poslední varování pro BMW, že tudy ne. Ovšem 3er s tříválcem naznačuje pokračování v nastoleném kurzu.řidičBOB píše:Tak 2er Gran Tourer je opravdu ultrahnus a BMW nikdy nemělo dovolit, aby taková mrdka opustila brány této továrny