BMW Divize
Re: BMW Divize
Pekne, pekne..ctrl_j píše:Vysledek M3 na brzde mi je vysvetlenim proc ve srovnavacich testech tak drti RC F, ac ma byt papirove temer 50 koni ve prospech japonce. Jen turbama to tedy neni.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tohle ma ccb a mdct, to gargy nema:)HondaMan píše:Není to Gargamel?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Sorry, je fakt ze podstatne jsem mohl hodit rovnou do prispevku…pavproch píše:nemůže to sem někdo kopnout, co se na tý brzdě stalo?
mám AR na seznamu zakázaných/znepřístupňených ....
Dle podlozek RZ, zelene plakety za oknem a slovnim obratum v clanku to bude asi vuz importera.Bond007 píše:Tohle ma ccb a mdct, to gargy nema:)HondaMan píše:Není to Gargamel?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
jo viděl jsem to jak to vezou z Inveltu na autě na auta už na plackách
https://youtu.be/BBBb6zwsNgk Tady je podle me pekne videt ze by to urcite melo dat ns pod 7:50... 7:45 btg v provozu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Modra F80 z videa neni serie. Upraveno na 517k / 700 Nm.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
+10ExFun píše:Myslíš, že má cenu vůbec vrážet peníze do BMW? Auru a design ta auta mají neskutečnou, ale pokaždé, když s nějakým jedu od dob E46, jsem hodně zklamán. Zpracování a materiály interiéru pod úrovní korejců, vrzání. 2.0d je svou hrubostí chodu těžký archaik, většina BMW je těžce podvybavená (na dnešní dobu). Kdybych měl aspoň pocit, že šasi nějak obzvlášť dobře funguje a hlavně vydrží, ale ten nějak nenacházím. S xDrive je to pak úplně v <> a samy servisy přiznávají, že se jim rozvodovky předku sypou... Tak nějak mám pocit, že si spousta lidí nechce přiznat, že současné BMW už s těmi starými nemají nic společného a čekají zázrak, že se zase objeví nějaké staré dobré BMW. Možná sem-tam nějaký model připomene minulost, ale lépe už bylo...
F30 320i cennik tusim 60litrov a interier/vyplne dveri na smiech, motor zvuk ako 1,4 + ten priebeh hroza a detail ako vazelina rozmaznuta v stresnom okne v liste...no nic...ale wow efekt to ma
njn, ale....
bavíme-li se v kategorii "normálně velký" (tj. nikoli obluda či SUV) daily-driver v "normální" cenové kategorii, tak co jiného než modrobílou vrtuli.... pokud teda chceš auto s klasickou koncepcí a aspoň trochu řidičské...
medvěd je bezpohlavní pohodné auto pro páprdy, konzern nenabízí nic s klasickou koncepcí, navíc je obecně řidičsky katastrofálně nudný, motory (některé) zřejmě nejsou špatné, i měkčené plasty tam sou, ale... žabožrouti se diskvalifikovali sami, volvo je řidičsky pro smích a saab je po smrti, americký design nezkousnu, japonci a korejci imho žádný pěkný/rozumný sportovní daily nemají (correct me if I´m wrong), austrálie by se mi koncepčně velmi líbila (Commodore V8 RWD 6MT ve střední třídě, proč ne, že ), ale bohužel nesprávná strana cesty....
...samozřejmě že s poršetem nebo jagem by to bylo zřejmě jinak, líp, ale... to už není "normální" cenová skupina, navíc porše principielně není daily
bavíme-li se v kategorii "normálně velký" (tj. nikoli obluda či SUV) daily-driver v "normální" cenové kategorii, tak co jiného než modrobílou vrtuli.... pokud teda chceš auto s klasickou koncepcí a aspoň trochu řidičské...
medvěd je bezpohlavní pohodné auto pro páprdy, konzern nenabízí nic s klasickou koncepcí, navíc je obecně řidičsky katastrofálně nudný, motory (některé) zřejmě nejsou špatné, i měkčené plasty tam sou, ale... žabožrouti se diskvalifikovali sami, volvo je řidičsky pro smích a saab je po smrti, americký design nezkousnu, japonci a korejci imho žádný pěkný/rozumný sportovní daily nemají (correct me if I´m wrong), austrálie by se mi koncepčně velmi líbila (Commodore V8 RWD 6MT ve střední třídě, proč ne, že ), ale bohužel nesprávná strana cesty....
...samozřejmě že s poršetem nebo jagem by to bylo zřejmě jinak, líp, ale... to už není "normální" cenová skupina, navíc porše principielně není daily
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Když se domáhá klasické koncepce někdo kdo vlastní dobrovolně BMW ve čtyřkolce, tak s ním něco není v pořádku.