BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Bond007
Economy Run Master

Re: BMW Divize

Příspěvek od Bond007 »

Byl sem tam nedavno projet 911 4 gts s mozna jsem ztratil objektivitu, ale oproti m3 to moc nejede :-?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

KW na šrot po 30t? To mě potěš koště. Buď jsou V1 sračky anebo jsou sračky i V2 atd. a já se mám na co těšit do budoucna. Už jsem viděl tvůj thread. :D

Hele, vyzkoušej Bilstein. Pro xDrive dělají B12, což jsou tlumiče B8 a pružiny Eibach. Nevím, jak fungují na xDrive, nicméně lidi si tenhle kit dost chválí na rwd jedničkách a trojkách. Obzvlášť za ty prachy.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

doprdelepráce, nemohli b v mnichově taky udělat retro-edici ///M3 s R6 3.2 a 6MT?

Bych si klidně vzal i dvě.... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
RedBaron
Řidič začátečník

Příspěvek od RedBaron »

B8čky maj taky hafo reklamací. Časy, kdy jsem dával autu zabrat a Koni Sporty mi na sériových pružinách vydržely skoro sto tisíc, jsou asi fakt pryč... Zlatý Koni FSDčka byly super, ale po třiceti tisících v hajzlu, jeden už tekl... nevím co fakt vybrat dneska. Oehlins? :D
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

pavproch píše:doprdelepráce, nemohli b v mnichově taky udělat retro-edici ///M3 s R6 3.2 a 6MT?

Bych si klidně vzal i dvě.... :D

tj pekny ;)
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Predni naraznik u nove M2 je dost divnej. 8-x
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Nelíbil se mi už na studii, teď se mi nezdá tak hrozný, ale určitě se mi nějak extra nelíbí.

OT: ozvu se, jak mi to vychází.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Za me mohla vypadat jako zavodni M235 racing.

OT: OK :-))

EDIT:
Boze, mi to chvilema prijde jak nejaky gay film, lol. No a pouziti zvuku z M3 E9x ...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ref ///M2

Zklamání je u mne povícero...

N55 místo S57
těžká je jak prase
bude mít povinný e-call
zřejmě i povinný StartStop

Nadšení jen jedno - ze vzhledu a barev, speciálně vevnitř...

až ji budou mít v CarTecu jako předváděčku, sem sice první na seznamu zájmeců o jízdu, ale sem silně skeptický....
bude to (stejně jako bondova ///3) na mně asi krapet moc rychlé a krapet moc bez (charakterního) motoru...

jo a za 1.2 mega nebude ani bez dépéhá.... zase ale... příští rok budu mít kulatiny, žeby mi firma koupila dáreček???? :D

(nekoupí, bo se staví fabryka...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Myslíš, že má cenu vůbec vrážet peníze do BMW? Auru a design ta auta mají neskutečnou, ale pokaždé, když s nějakým jedu od dob E46, jsem hodně zklamán. Zpracování a materiály interiéru pod úrovní korejců, vrzání. Slavný i-drive je docela fajn, ale konzola s tlačítky ve Volvu je MNOHEM rychlejší a intuitivnější. 2.0d je svou hrubostí chodu těžký archaik, většina BMW je těžce podvybavená (na dnešní dobu). Kdybych měl aspoň pocit, že šasi nějak obzvlášť dobře funguje a hlavně vydrží, ale ten nějak nenacházím. S xDrive je to pak úplně v <> a samy servisy přiznávají, že se jim rozvodovky předku sypou... Tak nějak mám pocit, že si spousta lidí nechce přiznat, že současné BMW už s těmi starými nemají nic společného a čekají zázrak, že se zase objeví nějaké staré dobré BMW. Možná sem-tam nějaký model připomene minulost, ale lépe už bylo...
Back to basics.
Příčina -> následek
Odpovědět