Tak nejak si tipnu ze 3.0 TFSI dostane pozdeji ve trech vykonovych verzich (bezna A4/S4/RS4).řidičBOB píše:V benzínu téměř žádný výběr (uvidíme, co řada S/RS), ale dehet si V6 zachoval:
http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... amu-lehci/
Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
skor S4/RS4
A4 si IMHO vystaci s 2.0TFSI
A4 si IMHO vystaci s 2.0TFSI
Tezko soudit, i kdyz RS4 by precejen mohla/mela dostat 4.0 TFSI V8. Dolovat tech 400+ PS z biturba 3.0 je asi blbost kdyz maji vyssi sarzi k dispozici.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak cca 3 týdny zpět přišel na psa mráz a motory 4.2V8 skončily i v pětkové řadě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
chceme všechno, ne jenom naznačování....
by mě zajímalo, esli to je stále bezpohlavní paraolympiáda nebo temu nadělili i koule ?!?
by mě zajímalo, esli to je stále bezpohlavní paraolympiáda nebo temu nadělili i koule ?!?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Slysels jak to "prdi"? To preci nemuze delat spatny auto ^^ ... Nahodili dopredu sirsi gumy tak uz treba nebude nedotacivy
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Sirsie gumy mala uz predchadzajuca RS3 a ze by jej to pomohlo ...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Audi zvedá laťku...
S8 plus:
S8 plus:
http://www.netcarshow.com/audi/2016-s8_plus/Audi engineers have further advanced the development of the 4.0 TFSI engine for the new S8 plus. The sonorous V8 biturbo engine now has a power output of 605 hp and a maximum torque of 700 Nm in overboost mode, it can even produce 750 Nm. The large sport sedan - whose power was boosted 63 kW (85 hp) compared to the S8 - accelerates from 0 to 100 km/h in 3.8 seconds, and its governed top speed of 250 km/h can optionally be increased to 305 km/h.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Byl jsem informován, že 10-válcový atmomotor Audi S6 5,2 r.v.2007 konstruovala firma Lamborghini. Je na tom něco pravdy?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jo, je to motor z gallardajerry píše:Byl jsem informován, že 10-válcový atmomotor Audi S6 5,2 r.v.2007 konstruovala firma Lamborghini. Je na tom něco pravdy?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW