BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Bond007
Economy Run Master

Re: BMW Divize

Příspěvek od Bond007 »

Beny9700 píše:
.Z3 píše:To u mojí už skoro archajické Z3 se kromě vynulování hodin po odpojení baterky nestane vůbec nic. Proto na zimu baterku vytahuju, dobiju ji a skladuju raději doma při pokojové teplotě.
Otlačení kol jsem dříve taky řešil a přezouval auta před zazimováním na druhé kola se starýma gumama, pak jsem ale taky zjistil, že deformace po delší projížďce stejně zmizí, takže tam nechávám ty origo a maximálně 2x za zimu auto poodtlačím půl metru.
Já se jen divím, proč tankujete na zimu plnou nádrž? Jaký to má důvod? I ten vysokooktanpvý benzín nějak stárne ne? Tak si myslím, že je lepší před první projížďkou natakovat na jaře čerstvý...
Pokud je plná nádrž, tak v ní není vzduch a nekondenzuje v nádrži voda z toho vzduchu, která má větší hustotu a klesá ke dnu nádrže, kde může být nasáta do palivového potrubí => problém se startováním na začátku sezóny :-(

Pro benzín 3 měsíce nejsou problém :-)
jsi si jist u naší skvělé eko-bio-řepko směsky?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

když to je echECO, tak to přece motoru nemůže ublížit!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

Bond007 píše: jsi si jist u naší skvělé eko-bio-řepko směsky?
Nejsem, maximálně bude benzín žluklý :)) .
Ne, vážně, dělám to tak už léta a nikdy žádný problém na začátku sezóny nebyl :-) .
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám :-). Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera :-).
MadJoe
Řidič začátečník

Příspěvek od MadJoe »

Nekdo nejake info k akci M135i?
Diky :-)
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

Spectral píše:
doriftonigga píše:Spokojen s F80, Bonde? Máš to (zatím) stock nebo už jsi dělal nějaký úpravy? Jsem zvědavej, tak se ptám. :D

Mimochodem, prodávám M paketový volant z E82, který se dával do E8x 1er, E9x 3er a X1! Má za sebou necelých třicet tisíc km, pravidelně čištěn takže vypadá jako nový. Je bez středového krytu, tlačítek a airbagu - nabízím tudíž jen samotný volant. Cena nevím... dohodou. :)
Psal jsem ti SZ, ale asi sis nevšim... ;)
Ježiš, to jsem si nevšiml. Už jsem odepsal. ;;)

Hele, pavproch, nebyls někdy v září ve východních Čechách. Jaroměř a okolí? Já že potkal LCI E91 ve space gray a m paketu. :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

byl ale nebyl sem to já, bo mám sapphire black
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Včera mě podobná trojka jako má pavproch (ale asi jen rwd) předjela v dešti na autobahnu. Já řídil šéfovu octu něco mezi 140-150 tacho a on mě přelítnul tak 160+. Jak chcalo tak jsme oba zapomněli na to, že v ďolíku na dálnici může být voda :) . A byla - báwo dostalo aquaplaning jako prase (já po chvilce taky) a bohužel skončil nakonec v pravých svodidlech. V tu chvíli jsem byl docela rád za fwd. I tak se mi ale podařilo srovnat auto až v druhým překmitu a to ani nevím jak. Měl jsem víc štěstí jak rozumu - mít rwd tak už se tam točíme s ním :) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

jarka píše:Včera mě podobná trojka jako má pavproch (ale asi jen rwd) předjela v dešti na autobahnu. Já řídil šéfovu octu něco mezi 140-150 tacho a on mě přelítnul tak 160+. Jak chcalo tak jsme oba zapomněli na to, že v ďolíku na dálnici může být voda :) . A byla - báwo dostalo aquaplaning jako prase (já po chvilce taky) a bohužel skončil nakonec v pravých svodidlech. V tu chvíli jsem byl docela rád za fwd. I tak se mi ale podařilo srovnat auto až v druhým překmitu a to ani nevím jak. Měl jsem víc štěstí jak rozumu - mít rwd tak už se tam točíme s ním :) .
podle me to není o fwd/rwd ale hlavne o sirce pneu... moje kombinace 245/275 je na vode dost silena, ale voda je nic oproti snehove brecce :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jj, staggered setup se nemá se sračkama resp. hlubokovou vodou moc ráth, obzvláště, pokud mají gumy nulanulaprd vzorek
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

pavproch píše:byl ale nebyl sem to já, bo mám sapphire black
Ah, tak to jsem si to poplet.
Odpovědět