BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od Vrooom »

V atacama yellow jsou na netu obrazky 6er, M5, M3 ... Rek bych, ze na roadster se hodi.

Marne premyslim co by me na te alpine pritahovalo, nemusim velky auta.

Jako ultimatni sberatelska limuzina je pro me E39 M5
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

Ta žlutá na Z4 vypadá dobře jen s M paketem.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Podla vsetkeho idu E46-ky s riadiacou jednotkou MS43 flashnut na EU3 a dokonca aj na EU2 (software number 7564476) (oblubene pre tych co davaju zvody bez katov)...

http://forum.e46fanatics.com/showthread ... hlight=eu2

Neskusal to tu uz niekto? :ymhug

EDIT: Tak som 4 roky zil v presvedceni ze mam EURO 4 a ono ejhle...mam EURO 3, motorovy priestor mi nehyzdi ziadna zhovadilost typu SAP :ymhug:
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne pon 24 srp 08:55, celkem upraveno 1 x.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
.Z3
Pan Řidič

Příspěvek od .Z3 »

Slušná pálka ale je to krasavice a S54!
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Z3 coupe je nejkrasnejsi. S S54 i extremne raritni, jen par set kousku. Bral bych radeji nez CSL :-) ...
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

d1.8t píše:Do kolonky kW IMHO vyplnili koně. Brutálně přemotorovaný to nebude. Jinak bych řekl, že to má sběratelskej potenciál i se člověk pěkně sveze.

http://www.alpina-archive.com/?page_id=201
Je to tak, tohle má jen lehce upravený (písty..) atmo 3,5 R6. Biturba od Alpiny jsou jinde výkonem i cenou a jdou zcela mimo mě (nemám na ně, především řidičskými schopnostmi). Tohle mi připadá jako solidní sbírkový kousek a příjemné, nicméně nijak brutální nebo nebezpečné svezení. Přemýšlím o tom, ale Holandsko je svinsky daleko... :-s
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Ku.va, to každej druhej máte někde stodolu kam dáte 5+ aut, s kterýma nemůžete ani pořádně jezdit??? Už jen řešit ty stk u více aut je opruz a to se ani nebavím o základním servisu. Jako máte můj obdiv...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Kdepak stodolu, já musím ke každému novému (starému ;) )autu poctivě dokoupit garáž. Akorát teď jsem v nezvyklé, nicméně velmi příjemné situaci, že jsem místo jedné garáže koupil najednou dvě a tak mám jednu volnou. Takže můžu hledat, čím ji zaplním :D

Jinak STK je nejmenší problém, auta chtějí servisovat, měnit kapaliny, min. 2x ročně ručně umýt + navoskovat a hlavně se s nimi musí jezdit, aby to vůbec stálo za to. Jo, sbírání aut je řehole ;)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

beaumont: a kolik ze tech aut vlastne uz mas? L-)
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Sbírkových pět, plus používám dvě další moderní na normální ježdění, která ale nejsou psaná na mě.
Odpovědět