Nezavidm.pavproch píše:tak brambor (doufejme dočasně) doyezdil.... neska sem měl delší služebku, ráno SK, potem nach pilseň... až do města piva to ovšem brambor nedal.... před spáleným poříčím zničehonic PP kolo vydalo soustružnický zvuk, pak v něm křáplo jaxfiń a pak to zatřepalo celým autem.... homokineťák šel na vzduch a vzal s sebou fšecko okolo.... kurwa!
Pred dvoma tyzdami sa mi stalo nieco podobneho s 550i. Sice z nicoho nic, ale prevdepodobne nasledok nejakych dier, ktore som poslednu dobu schytal. Odniesla si to napravnica (!!! 22tis) a dalsie veci ako stabilizator, lozisko stabilizatoru, silentblok, atd.. kvoli zlozitosti oprav a horsej dostupnosti niektorych dielov oprava 2 tyzdne. Ale klobuk dole pred autopupik kde to nadludskym usilim dali dohromady (vratane 3D geometrie, programovania RJ + CAS).
Nemal som doma auto ani 3 dni a dnes rano auto som nasiel auto na parkovisku naburane na pravej strane. Prave predne aj zadne dvere, predny blatnik....
Poviem vam, toto fakt NASERIE... (nastastie dama nechala cislo na seba).. a Pupik ma prijme hned v pondelok rano (dakujem)...
A to som nedavno autu dal M-kacket "kabat", narazniky, atd...