BMW Divize
Re: BMW Divize
Kdyz jsem koukal na sportovni sedacky, tak tyto jsou docela oblibeny, bmw je prodava jako performance.
http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/r ... enka-11050
Nebo vzit rovnou pole position ...
Ale 50k za sedadla do auta je na me dost brutal ...
Při tomhle cíli bych provizorně koupil jednu pevnou pro řidiče do 10tis. Kč a až by přišla doba na 70kkč do sedaček, tak by přišla.mmira píše:d: nj, jenze dve nove sedacky dopredu tak, aby se daly sklapet kvuli pristupu dozadu, je tak 70t. to se mi ted nechce.
uz jsem se naucil presedat ze strany na stranu jak borci na silnicnich masinach
RWD
jako jo, sportster cs je rozumna volba. jenze s nimi clovek neusetri zadna kila. to uz radeji PolePosition na s vyklopem.
mmch, 50t je jen za sedadla. k tomu pojezdy, cidlo obsazeni sedadla spolujezdce.... a jsi na tech drive zminenych 70t
mmch, 50t je jen za sedadla. k tomu pojezdy, cidlo obsazeni sedadla spolujezdce.... a jsi na tech drive zminenych 70t
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Recaro je drahá značka, jde to řešit i levněji.Vrooom píše:Kdyz jsem koukal na sportovni sedacky, tak tyto jsou docela oblibeny, bmw je prodava jako performance.
http://www.speedpro.eu/interier-sportov ... 26_28.html
RWD
vždycky až při srážce s realitou si člověk začne vážit toho co má.....
pavproch fčíl na BMWklubu píše:BINGO!JaraX píše: pokud to srovnám s jakoukoliv škodovku tak je i BMW e60 fantasticky auto,
V pátek se mi (doufám dočasně) rozpadl 3er, taxem o víkendu jezdil v Plzni do práce a neska z plzně dom firemní oftákou II. 4x4 1.6CRD.... kurwa, na to už bych si fakt nezvykl... gumové řízení, houpe sa to tak akoráth na mořskou nemoc, nejede to (logicky), nebrzdí to, bezpohlavní spojka aji ostatní pedály, řazení absolutně bez citu, udržet to rovně na cestě problém, i pomalejší najezdy do zatáček hrozí výletem do příkopu.... ale hlavně že to má kufr na mrtvolu a držáky PeT lahví... :twisted
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja ted stravil tyden na jachte a cestu tam i z5 v OIII RS a po usednuti do M3 jsem zazival skoro orgasmus Taky jsem mel k dispozici na jeden presun mezi marinou a RS OIII 2.0 tdi 110kW... coz je uplna tragedie. Ale i tak jsem byl nejrychlejsi siroko daleko. Prijde mi ze se objevila nejaka nova moda a kazdej soutezi kdo pojede pomaleji a přitom ohrozi vic lidi. Zda se mi to a preskocilo mi, nebo vsem hrabe a ja jsem letadlo?pavproch píše:vždycky až při srážce s realitou si člověk začne vážit toho co má.....
pavproch fčíl na BMWklubu píše:BINGO!JaraX píše: pokud to srovnám s jakoukoliv škodovku tak je i BMW e60 fantasticky auto,
V pátek se mi (doufám dočasně) rozpadl 3er, taxem o víkendu jezdil v Plzni do práce a neska z plzně dom firemní oftákou II. 4x4 1.6CRD.... kurwa, na to už bych si fakt nezvykl... gumové řízení, houpe sa to tak akoráth na mořskou nemoc, nejede to (logicky), nebrzdí to, bezpohlavní spojka aji ostatní pedály, řazení absolutně bez citu, udržet to rovně na cestě problém, i pomalejší najezdy do zatáček hrozí výletem do příkopu.... ale hlavně že to má kufr na mrtvolu a držáky PeT lahví... :twisted
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
máš to nějaké popletené! Henten Lerch říkal, že pomalu = bezpečně!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bonde, kdyby byla M3 jako O3 RS, tak jsem kde? Tak jsme v řiti A hodně lidí jezdí pomalu a nebezpečně, protože to prostě jinak neumí Oni by zase vůbec nepochopili, proč máš M3, nechápou ani proč mám O3RS
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vroome, chápu to dobře, žes už koupil? A v bílé? To víš, byl jsem na cestách, tak nejsem v obraze
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.