BMW Divize
Re: BMW Divize
milánkové, nezapomeňte, že to je služební přibližovadlo (a firma mi sídlí vlastně v horách) a zároveň přemistovadlo pod/na ZIMNÍ kopce...
EDIT: nicméně ale dík za kondolence...
EDIT: nicméně ale dík za kondolence...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
podezírat pavprocha, že by si xDrive koupil jenom z dobrého rozmaru??
BTW: kolik má natočíno??
![I dont know :-??](./images/smilies/106.gif)
![No no.. [-x](./images/smilies/68.gif)
BTW: kolik má natočíno??
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To teda fakt nie je mnoho...tak asi je predna naprava fakt v permanentnom vytazeni ![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
myslim, ze to jen nedelas dobre. na vlhku jsem delal dounaty aji s 325i.Vrooom píše:Ja dnes zkousel na vlhkym parkovisti zda tu pujde utrhnout na jednicku z mista do smyku, ale jen zacne prokluzovat kolo a auto je nedotacivy. (se to chova stejne jako lotusy, alfa apod. auta s open diffem v asseto corsa...) Bohuzel parkoviste bylo mrnavy a nebyl prostor na nejakou praci s vahou. Musim najit v okoli nejaky vetsi
u Globusu potvory postavili Asko
...
Diky hosi za tipy na silnice
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
dyž sem s tím před chvílí vyjal na vlek, taxem vlez podto (naroozdíl od fčerjší odtahovky tahle to umožnuje...) ty woe, tam je posekáno.... poloosa rozšklebená, kosti homokinetáku na šrot, těhlice orvaná jak samica, tyčka stabíku do pravýho vikle, stabík pokroucenej jak paragraf.... ty woe...
michal to v pondělí rozebéře (já du ešče aji zítra aji v pondělí tady v pilzni na šichtu) a uvidíme, co všecno šlo do řiti... co ví, ža ale udělám i zrcadlově levou stranu....
michal to v pondělí rozebéře (já du ešče aji zítra aji v pondělí tady v pilzni na šichtu) a uvidíme, co všecno šlo do řiti... co ví, ža ale udělám i zrcadlově levou stranu....
Blbá otázka, ale servis mu dáváš poctivý, tak kua, co to?
Chápu, že se může něco pokazit, ale takto brutálně, najednou a bez varování, při těchto km? Tohle mi udělat auto, tak letí okamžitě z domu a na značku zanevřu do smrti.
Chápu, že se může něco pokazit, ale takto brutálně, najednou a bez varování, při těchto km? Tohle mi udělat auto, tak letí okamžitě z domu a na značku zanevřu do smrti.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
imho to bude skrytý následek extra pecky do ďoury PP kolem při nočním návratu z lyží ve Francii před rokem a půl (při tacho stavu asi 115tis km).... takže vlastně germánský materiál vydržel od rány ještě dalších 65 tis km než sa rozsypal....
furt lepsi homokinetak nez ojnice trcici z bloku ven
Autoforum.cz