BMW Divize
Re: BMW Divize
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Průser těchto aut je v tom, že už je to jen investice, se kterou už s největší pravděpodobností nikdo jezdit nebude. Za půlku koupit cayman gts se mi jeví jako daleko lepší (z pohledu zábavy).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
+1
na druhou stranu - mit rezervy takove, ze nejake 4M nehraji roli , tak klidne koupit, prekopat na manual, nahodit poradne brzdy a sup s tim na ring. k cemu by pak cloveku ty penize byly, kdyby si to nemohl uzit.
na druhou stranu - mit rezervy takove, ze nejake 4M nehraji roli , tak klidne koupit, prekopat na manual, nahodit poradne brzdy a sup s tim na ring. k cemu by pak cloveku ty penize byly, kdyby si to nemohl uzit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Neposkocily posledni dobou nejak ceny techto aut? Csl byvala i kolem mega ted 2,5. porsche 997 RS (ne 4.0) i 7-9 mega
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 52463.html
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 52463.html
poskocily vcetne e46 M3. jeste loni na podzim se slusny kus dal sehnat za cca 15-17t eur, dnes i pres 20t, spise az 25t
Autoforum.cz
Neska zněl úkol jasně - číslo 4 nesmí projít..... a neprošlo, ode dneška svítí m4Zlikovi na tachu pětka a za ní další 4 čísílka...
(jinými slovy, za dva roky od dovozu sem nalítal 15 tisíc větrů ve vlasech...)
(jinými slovy, za dva roky od dovozu sem nalítal 15 tisíc větrů ve vlasech...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
zajimavy, jel jsem ted po pul roce s Z4M, která je naladenim mnohem ridictejsi nez M3 a oproti F80 mi prisla vydechla a uplacana jen to chovani motoru je proste elegantnejsimmira píše:poskocily vcetne e46 M3. jeste loni na podzim se slusny kus dal sehnat za cca 15-17t eur, dnes i pres 20t, spise az 25t
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW