BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak OK, ale na dálnici to pak bude vrčet jak vzteklý jezevčík, ne? Úprava převodovky by asi byla výrazně dražší, což?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
jj, hrabať sa v převodovce neumí každej jouda, co má v garáži zvedák...
mně naopak "vrčení vzteklého jezevčíka" (to je dobrý...)plně vyhovuje.... halt sme každej jinak zaměřenej jinak... někdo je na vdolky a někdo na kozy, no.... tohle sem fčera mj. napsal na zpost ohledně zkráceného diffu m4Zlika
mně naopak "vrčení vzteklého jezevčíka" (to je dobrý...)plně vyhovuje.... halt sme každej jinak zaměřenej jinak... někdo je na vdolky a někdo na kozy, no.... tohle sem fčera mj. napsal na zpost ohledně zkráceného diffu m4Zlika
the fun factor gain is (in my eyes) simply worth every single buck it cost ...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vzhledem k tomu, jak je ten R6 utlumeny, nejakych +400 rpm ani poznat nepujde. a "neslo" by ani +1000
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
+1ExFun píše:Tak OK, ale na dálnici to pak bude vrčet jak vzteklý jezevčík, ne?
Do potahu je to IMHO nesmysl.
Mě auto při 160 tacho točí cca 2500rpm a kdyby to točilo méně (hluk, spotřeba...), tak bych se vůbec nezlobil.
pp ale bude mít radost, že zase udělá něco "opačně"
kamna
2.9T RWD
jj, už sem to tu psal o tym chcaní proti proudu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
staré (sic VW) mě při 160 točilo skoro 4000ot a nebylo to nic příjemného tedy... Nové při stejné rychlosti cca 1950ot a to je jiná Klid, ticho a pohoda na palubě...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
hosi, vy s tema naftakama nechte na hlave, my se zpivajicimi R6 budeme zkracovat. mys jde pod nuz pristi tyden.
Autoforum.cz
njn, ale ty pretuneny výfuky komfortu jizdy moc nepomahaly... I když me ten zvuk prisel i docela prijemnejřidičBOB píše:grrr... VW byl poctivý 3.6FSI, žádný dehet!
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW