BMW Divize
Re: BMW Divize
Jeden z mála, co se mi líbí. Zajímavá barva
Raďas: co v tom máš za motor? Jak jsi zatím spokojený? Jízdní dojmy atd?
Je to 325 Ti - R6 192 koni - zatim spokojenost, ale mam s tim prt najeto mam to chvili.. , jizdni dojmy: je to sranda (dsc off), ale jak rikam ucim se s tim dlouho jsem byl na predokolkach, par klouzancu uz jsem zvladl.. . Jinak na bezny jezdeni uplna pohoda, dozadu das decka a valis, porad nekoho dojizdis a predjizdis spotreba kolem 10l v tomle rezimu.FidolZ píše:Raďas: co v tom máš za motor? Jak jsi zatím spokojený? Jízdní dojmy atd?
Vedle sem sledoval diskuzi o Q7 4.2TDI proti vsem a ze zvedavosti mrkl sem http://www.automobile-catalog.com/
Dal sem svoji e36 328i 1997 evropa proti zminene Q7 a byl sem prekvapenej ze az do 200 je to naprosto vyrovnanej zavod. Co me ale prekvapilo jeste vic tak je pruznost kde se situace opakovala. Samozrejme mluvim o pruznosti "zarad co chces", ne o kokotine tipu 80-120 na 6ku
Dal sem svoji e36 328i 1997 evropa proti zminene Q7 a byl sem prekvapenej ze az do 200 je to naprosto vyrovnanej zavod. Co me ale prekvapilo jeste vic tak je pruznost kde se situace opakovala. Samozrejme mluvim o pruznosti "zarad co chces", ne o kokotine tipu 80-120 na 6ku
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
d1.8t píše:Na těch zalezlejch 16" je to pěknej sleeper.
Cece sleeper asi jak pro koho - ocas se me fabiatici a podobna svoloc klidi z cesty (ale spis se pletou)
Jak jsem psal v jiném vlákně, rozhodl jsem se ukončit svoji nerozhodnost a pořídit BMW pro volné chvilky Měl by to být ikonický atmosférický řadový třílitrový šestiválec po přelomu století. Potud mám jasno. V současné výběru mám dost protichůdná auta a to E85 Z4 Coupé a E46 330 Ci Cabrio. Jako vždy se mi líbí oboje, ač je každé úplně jiné. Nepište, abych koupil oboje, zatím mám jen jednu volnou garáž. Ale v budoucnu, ci není, může být Ale teď jsem tady a musím se rozhodnout. Každé má svoje, E85 asi poslední opravdový sporťák od BMW, E46 taky klasika a dá se s ní vyrazit k moři a tam užívat show and go Tak teď babo nebo spíše vy raďte. Jaké máte zkušenosti? Nebo vás napadá i něco jiného?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
ty auta jsou uplne jiny, ale ve vysledku prakticky stejne rychly. Nejlepsi je si to nekde pujcit, svezt se a udelat si vlastní názor co ti sedi lipjerry píše:Jak jsem psal v jiném vlákně, rozhodl jsem se ukončit svoji nerozhodnost a pořídit BMW pro volné chvilky Měl by to být ikonický atmosférický řadový třílitrový šestiválec po přelomu století. Potud mám jasno. V současné výběru mám dost protichůdná auta a to E85 Z4 Coupé a E46 330 Ci Cabrio. Jako vždy se mi líbí oboje, ač je každé úplně jiné. Nepište, abych koupil oboje, zatím mám jen jednu volnou garáž. Ale v budoucnu, ci není, může být Ale teď jsem tady a musím se rozhodnout. Každé má svoje, E85 asi poslední opravdový sporťák od BMW, E46 taky klasika a dá se s ní vyrazit k moři a tam užívat show and go Tak teď babo nebo spíše vy raďte. Jaké máte zkušenosti? Nebo vás napadá i něco jiného?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW