BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
d1.8t
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od d1.8t »

To je masakr ta barva. Černýho škoda, vypadal opečovávanej a 89tis. mi přišlo jako nesmysl. Jen jsem ho k ničemu nepotřeboval.
RWD
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

Ta barva na zivo vypada pekne, na fotkach ne, sam jsem byl prekvapenej, tenhle byl opecovavanej v nemecku - je k tomu spousta faktur a veskera historie.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Raďas píše:
d1.8t píše:
Raďas píše:Zdar, tak jsem zakoupil BMW 325Ti copmact a slusnej povoz musim rict, ten zlovestnej zvuk V6 to je parada a rad bych ho jeste nejak umocnil.. pomohl by nejaky sportovni filtr do origo boxu? Do vyfuku se me moc rypat nechce. Uz jsem testoval i hratky se zadi na mokru, ale bude to chtit samosvor - kdyby nekdo o necem vedel dejte vedet.
Koupils toho černýho co visel na sportovnivozy? Filtr do boxu zvuk trochu zvedne. Opatrně při impregnaci, málo pouští bordel do motoru, moc odpálí váhu.

Ten cernej uz byl prodanej, koupil jsem oranzovyho kanara :)

Obrázek
Na fotce mají dveře i zadní blatník jinej odstín? Je to jen foto nebo realita?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
retron
Letec

Příspěvek od retron »

to je svařák ze dvou ne... je tam jasne videt rozstřik do prahu i na strechu a do odstinu se moc netrefili anebo strikli metlu ve spatnem smeru
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

Ta barva se desne meni s uhlem a svetlem, zezadu to zas vypada jinak. Na aute pochopitelne lakovano bylo (mam i fa z lakovny) a novy to fakt neni, ale to jeste automaticky neznamena, ze je to slepenec ze dvou aut (ale nekdo to pozna na dalku). Na strese zadnej rozstrik nevidim.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Já bych to tipnul na stříkaný lp blatník a dveře. Jak veliká ta oprava byla z fotky nepoznám. Každopádně lakovna se moc nevyznamenala :(
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Pekny, dopoledne jsem stravil par minutek hledanim, ale nic se u nas neprodava. Compact vypada porad docela ok. Z fotek na bazosu i to tvoje vypada z druhe strany fajn :-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Taxem na 14 dní o brambora kratší.... už ho má ve spárech dvorní mechanik Michal.... KW V1 (-15mm), úplně fšecky silenbloky (OEM BMW echt guma, žádný PuR), vepředu i ramena, zasílené stabíky UUC vč. uložení, komplet brzdy (OEM BMW)... dyž už bude autí na zvedáku s rozhozenou př. nápravou, tak bude zespoda přístup k motoru a konečně zablinduje i ten připičatělý EGR.... a opraví pár kosmetických vad zespoda -pozůstatky po několika sednutích na břucho ve sněhu a sračkách...

Sem kurewsky zvědav na změnu jízdních vlastností.... :x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Pavprochu m4zlika máš fakt m nebo m-paket? A je to plátěná nebo plechová střecha? A kupoval jsi u nás nebo u německých sousedů?
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

no jelikož má E89, tak tím je všechno dané ;-)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Odpovědět