BMW Divize
Re: BMW Divize
To je masakr ta barva. Černýho škoda, vypadal opečovávanej a 89tis. mi přišlo jako nesmysl. Jen jsem ho k ničemu nepotřeboval.
RWD
Ta barva na zivo vypada pekne, na fotkach ne, sam jsem byl prekvapenej, tenhle byl opecovavanej v nemecku - je k tomu spousta faktur a veskera historie.
Na fotce mají dveře i zadní blatník jinej odstín? Je to jen foto nebo realita?Raďas píše:d1.8t píše:Koupils toho černýho co visel na sportovnivozy? Filtr do boxu zvuk trochu zvedne. Opatrně při impregnaci, málo pouští bordel do motoru, moc odpálí váhu.Raďas píše:Zdar, tak jsem zakoupil BMW 325Ti copmact a slusnej povoz musim rict, ten zlovestnej zvuk V6 to je parada a rad bych ho jeste nejak umocnil.. pomohl by nejaky sportovni filtr do origo boxu? Do vyfuku se me moc rypat nechce. Uz jsem testoval i hratky se zadi na mokru, ale bude to chtit samosvor - kdyby nekdo o necem vedel dejte vedet.
Ten cernej uz byl prodanej, koupil jsem oranzovyho kanara
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
to je svařák ze dvou ne... je tam jasne videt rozstřik do prahu i na strechu a do odstinu se moc netrefili anebo strikli metlu ve spatnem smeru
Ta barva se desne meni s uhlem a svetlem, zezadu to zas vypada jinak. Na aute pochopitelne lakovano bylo (mam i fa z lakovny) a novy to fakt neni, ale to jeste automaticky neznamena, ze je to slepenec ze dvou aut (ale nekdo to pozna na dalku). Na strese zadnej rozstrik nevidim.
Já bych to tipnul na stříkaný lp blatník a dveře. Jak veliká ta oprava byla z fotky nepoznám. Každopádně lakovna se moc nevyznamenala
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Pekny, dopoledne jsem stravil par minutek hledanim, ale nic se u nas neprodava. Compact vypada porad docela ok. Z fotek na bazosu i to tvoje vypada z druhe strany fajn
Taxem na 14 dní o brambora kratší.... už ho má ve spárech dvorní mechanik Michal.... KW V1 (-15mm), úplně fšecky silenbloky (OEM BMW echt guma, žádný PuR), vepředu i ramena, zasílené stabíky UUC vč. uložení, komplet brzdy (OEM BMW)... dyž už bude autí na zvedáku s rozhozenou př. nápravou, tak bude zespoda přístup k motoru a konečně zablinduje i ten připičatělý EGR.... a opraví pár kosmetických vad zespoda -pozůstatky po několika sednutích na břucho ve sněhu a sračkách...
Sem kurewsky zvědav na změnu jízdních vlastností....
Sem kurewsky zvědav na změnu jízdních vlastností....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pavprochu m4zlika máš fakt m nebo m-paket? A je to plátěná nebo plechová střecha? A kupoval jsi u nás nebo u německých sousedů?
no jelikož má E89, tak tím je všechno dané
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!