BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od řidičBOB »

už zcela ztrácíš soudnost :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

možná to bylo tím, že vedle byla hromada sněhu, která zcela rozptylovala mou koncentraci... fakt bych se měl asi léčit...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak, m4Zlik už je zase spinkající doma v garáži, pod plachtou... a vzbudí sa až 1.dubence...

Vzhledem k množství toho bílého studeného, co tady u nás máme, mi byl přivezen na vleku, takže sem s ním popojel jen 30metrů od vleku do garáže... čili moje jízdní průjmy z kratšího diffu, tvrdších a kratších pružin, tvrdších stabíků, nových DCC tlumičů a geošky nastavené neutrálně až lehce do agresivna sou nula-nula-prd.... takže průjmy až 1.dubence nejdříff, no...

I dyž pár postřehů mám: po vosku na Rollsy sa fakt blyská jak psíkulky a modrá barva třmenů se fajně doplňuje s modrým lemováním nových ///M koberečků.... :x
doriftonigga
Pan Řidič

Příspěvek od doriftonigga »

Koukal jsi na kompresor od ESS pro N52 na e90post.com? Až nebudeš vědět co s roupama...

Pěkně si mazlíš svoje prehistorický dinosaury. A potah taky voskuješ? :D
Naposledy upravil(a) doriftonigga dne stř 18 úno 21:02, celkem upraveno 2 x.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Samozřejmě že to velmi důkladně sleduju... prozatím sem z teho ESS nějaký rozpačitý.... kompresory na N52 i N53 dělá i G-power z reichu... játialenevím, mám strach, že to změní charakter motoru až příliš, přidá to sice velké stádo kobyl, ale zároveň to bude takové nějaké ploché, bez emocí...

Jaxem psal fčera, PI a PE přidalo N53 nejen nějakou kobylu a Nm, ale taky tem notor výrazně líp dýchá... takže asi i m4Zlikovo N52 časem (příští zimu, letos už nenisu "jí schválené" chechtáci...) taky usnadním dýchání...

ref prehistorie: vrána k vráně.... ta moje o mně často prohlašuje že sem "livin´ relic", takže ti dinosauři mi vlastně dou k pleti...
doriftonigga
Pan Řidič

Hlavně jak je to nový, tak spolehlivost je taky otázkou. Ale ESS je velmi renomovaná firma, co tak vím. Supersprint dělá svody na N52, i výfuk, a jeden nebo dva členové fora je mají. Ale to asi víš taky.

Ty jo, moc mě mrzí, že tu nebyla aspoň k mání na probefahrt jednička s N52... 125i s čipem, svody, PI a PE by mohla být lahoda, nicméně toč. moment N55 taky není vůbec k zahození. Bylo to dilema. Musely by se do toho nalejt peníze, aby se to blížilo 35i.

Přemýšlím, že bych koupil tohle

Obrázek

a tohle

Obrázek

:))
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

SuperSport samozřejmě znám... s BudVladovo N53 se svodama AFE, středním a zadním dílem SuperSport sem chvíli jezdil po Buďoucích a okolí a jako jo, šlo to... dokonce uvažuju, zda neporušit tradici (že 4 laufy mají jen ///M) a nedat m4Zlikovi taky 4 ďoury zezadu, dyž fčíl - podle slov úpravce: "jede jako okruhová ///M3 e46"

Mno uvidíme, mám zase celou sezonu na rozvažování.... :ymhug:
doriftonigga
Pan Řidič

SuperSport znám jen Veyron. :D

Mně se líbí výfuky jako má 35i(s), čtyři laufy se mi na ne-M autech nelíbí.
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

Zdar, tak jsem zakoupil BMW 325Ti copmact a slusnej povoz musim rict, ten zlovestnej zvuk V6 to je parada a rad bych ho jeste nejak umocnil.. pomohl by nejaky sportovni filtr do origo boxu? Do vyfuku se me moc rypat nechce. Uz jsem testoval i hratky se zadi na mokru, ale bude to chtit samosvor - kdyby nekdo o necem vedel dejte vedet.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Chtěl bych nějaké špásauto, nejraději báwo, který bude mít našlápnuto k youngtimeru a bude tam klasika R6 atmo. Může to být coupé nebo cabrio. Bude sloužit k občasnému svezení, vyplnění volné garáže a třeba v budoucnu i ke zhodnocení. Limit tak kolem 10 tis. euro. Napadá vás něco? Za nápady a rady budu vděčný.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Odpovědět