BMW Divize
Re: BMW Divize
Posledne reklamy BMW stoja fakt za to: "BMW xDrive, radost z jazdy!"
E46 325i + E60 550i
Tak jsem v úterý (13 stupňů, jasno, suchá, čistá silnice) vytáhl po cca sedmi týdnech mazlíka z garáže, naskočil hned, jako kdyby nejel den. Sice teď přes zimu stojí na 16´ kolech (aby mi staggered Mkový 17´ Michelin PS3 nešišatěly), ale stejnak je to paráda přesednout z každodenního potahu. Dal jsem si takhle v klídku sem tam pražskej okruh D1-D5, na tacháku 100 km/h, motor si jen ševelil, ekonoměr ukazoval 5,5l a baterce těch 75 km taky asi prospělo. V březnu STK a pak hurá na další sezonu...
e36 328i coupe
taxem si zase sám sobě si dokázal, jaká sem na stará kolena bojácná sračka.... kdykoli jedu tady v beskydoch "na kopec" (a je jedno esli v létě pěši nebo v zimě s prknama) a nechávám pindicu někde "v lese", taxa bojim, abych ji tam při návratu našel a celou... neska zas (byl sem na kněhyni z podolánek).... přijdu k autu, je tam a je celé ( ), vyjedu a o pár stovek metrů dál , taky v pustině v lese, stojí 7er f01..... sem posera....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak neska byl TEN DEN .....
Nejen že sem byl povožen, ale byl sem i připušcen za knipl.... ///M3 f80 v čem? no v manuálu přece, jak jinak.... Bonde , moclikráte, moclikráte děkuju...
Tož asi takle: esli sa o nečem dá říct, že je to kurewsky rychlé, tak o tomhle... poté, co se probudí větrník a zahluší to posraté EURO5 , tak ten zátah a ochota jít do otáček je naprosto fenomenální... ač je přímo brutálně rychlé , zároveň je to velmi dobře čitelné a řiditelné plynem (bavíme se samozřejmě o nastavení "Sport" a DSC off)... a zároveň velmi řidičské i velmi příjemné na řízení a svezení i po rozbité okresce.... vše (pedály, řazení, řízení) jde tak akorát ztuha a přitom přesně... kvedlat s tím klockem je fakt radost, zvuková kulisa je adekvátní stádu pod kapotou (falešné zvuky jsou v tomhle konkrétním autě "off"), sázet tam meziplyny jde skoro samo... řekl bych, že v dnešní pokřivené době je to asi to nejlepší možné přiblížení se k původnímu významu sloganu "Sheer driving pleasure"....
Jen malé pihy na kráse sou zpomalené reakce na práci s plynem (větrník) a při předpisovém popojíždění po městě EURO5 vítězící i nad ///M.
No, akoráth.... zistil sem přesně to, čeho sem se obával že zistím... 431 foukaných hřebců je na toho stárnoucího fitipaldiho, co je ve mně, už příliš.... obávám se, že dřív nebo později bych to poslal do kukuřice....
Tož tak, no...
Nejen že sem byl povožen, ale byl sem i připušcen za knipl.... ///M3 f80 v čem? no v manuálu přece, jak jinak.... Bonde , moclikráte, moclikráte děkuju...
Tož asi takle: esli sa o nečem dá říct, že je to kurewsky rychlé, tak o tomhle... poté, co se probudí větrník a zahluší to posraté EURO5 , tak ten zátah a ochota jít do otáček je naprosto fenomenální... ač je přímo brutálně rychlé , zároveň je to velmi dobře čitelné a řiditelné plynem (bavíme se samozřejmě o nastavení "Sport" a DSC off)... a zároveň velmi řidičské i velmi příjemné na řízení a svezení i po rozbité okresce.... vše (pedály, řazení, řízení) jde tak akorát ztuha a přitom přesně... kvedlat s tím klockem je fakt radost, zvuková kulisa je adekvátní stádu pod kapotou (falešné zvuky jsou v tomhle konkrétním autě "off"), sázet tam meziplyny jde skoro samo... řekl bych, že v dnešní pokřivené době je to asi to nejlepší možné přiblížení se k původnímu významu sloganu "Sheer driving pleasure"....
Jen malé pihy na kráse sou zpomalené reakce na práci s plynem (větrník) a při předpisovém popojíždění po městě EURO5 vítězící i nad ///M.
No, akoráth.... zistil sem přesně to, čeho sem se obával že zistím... 431 foukaných hřebců je na toho stárnoucího fitipaldiho, co je ve mně, už příliš.... obávám se, že dřív nebo později bych to poslal do kukuřice....
Tož tak, no...
Proč hned do kukuřice? Ještě zbývá spousta pěkných stromů a příkop.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jak R8 konci, kdyz ma dovezt za dva mesice do Genevy 2nd gen.?goes píše:Bohuzel situace je spatna. RS5 je stara a nova jen tak nebude. C63 vypada jak zmensene esko. R8 konci a Vette v Z06 je v EU cenove mimo.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
No primarne, nez bude, tak uz chci jezdit
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Diky, tiez bolo prve podozrenie, zatial nepotvrdene, kedze...Dallen píše:Snowman: Bude to asi maf. Zkontrokuj na diagu teplotu nasavaneho vzduhu
Par poznatkov z poslednych 2 dni:
1. Pri rozoberani objavena diera v kolene sania (pred 4mi rokmi objavena na druhom kolene(prva moja oprava))
2. Dotaz na diel poslany vcera na autorizak v BA, dnes som si ho bol vyzdvyhnut za 15€...zaujimave, ze na moju staru vranu maju skladom take diely
3. Na moje auto sa viaze zvolavacka (airbag spolujazdca)...on sa mi na stare kolena este dostane do autorizaku, to aby som ho opravil, kym tam pojde
EDIT:
Story "ECO rezim" pokracuje...hadica sania vymenena, no pri opatovnom nastartovani zohriateho motoru tam bol zase...
Dalsi pokus bude vymenit, senzory vaciek sania a vyfuku...
Story zvolavacka na airbag...diely objednane, do servisu sme objednany o cca mesiac, v cene je aj aktivny prijem (to mi tam budu ukazovat vsetky chyby aspon pol dna ) a vsetko plati fabrika
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mensi BMW testik...http://www.carthrottle.com/post/prove-y ... ough-quiz/
Ja som mal pouhopouhych 70%
Ja som mal pouhopouhych 70%