kde vidis audi?Arnie J píše:ta stará audina je taky skvost?
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Asi považuje Superb za pře-brandované audi.
to je přece Octa RS, která vypadá trochu jako stará A6
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
ty si tiez natom dobre s ocamivonkreuz píše:Asi považuje Superb za pře-brandované audi.
aj v 2015 by som bral verziu 2011Bond007 píše:Upadek 2011 3x atmosfericke skvosty, 2014 3x preplnovany sroty
A v roce 2017 to budou 3x elektricky kramyBond007 píše:Upadek 2011 3x atmosfericke skvosty, 2014 3x preplnovany sroty
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jeden retro testik, z cias kedy som este ani nebol na svete
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Takze domnenka potvrdena...deje sa to ked nastartujem uz zohriaty motor...Snowman000 píše:Tak moja E46 si na mna vymyslela dalsiu zahadu...
Najnovsie si vymysela "ECO" rezim, ktory sa spusti nahodilo pri nastartovani (starter toci vtedy o nepatrny cas dlhsie) a mam taky pocit ze je to pri zohriatom motore (iba domnenka). Vysledny efekt:
- start/stop - v momente kedy vysliapnem spojku a necham spadnut otacky na volnobeh (akekolvek zastavenie) motor sa vypne
- odozva na plyn z buducich cias EURO 8 - akakolvek zmena polohy plynu ma oneskoreny efekt
- vykon HTP - dopredny efekt na plnyplyn je niekde na urovni priatelky LUPA, jedine v najvyssich otackach sa nieco trosku udeje, ale motor absolutne neposobi hladko a silne uz vobec nie
Deaktivacia "ECO" rezimu si vyzaduje restart systemu odpojenim baterky na cca 30minut...jemne neprakticke, ale ucinne
Prvotne podozrenie padalo na MAF...po jeho odpojeni sa nic nezmenilo...ak by to bol on, malo by sa to zlepsit, alebo?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman: Bude to asi maf. Zkontrokuj na diagu teplotu nasavaneho vzduhu
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Nemate nekdo dostupny cenik, klidne z DE, na m performace veci pro novou M3/M4?