BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak neska prvních několik set km s kouzelnou krabičkou strčenou do DME v 3er.... (PBX by BurgerTuning)
Mám tam mapu č.3 = 100% přemapování pedálu +power tuning "on" - jak jinak, že...
Prozatím max spokojenost - letargické reakce na jemné hraní si s plynem sou pryč, fčíl stačí se jen podívat na pedál plynu a už to má chuť do života.... tak nějak sem si to představoval.... esli tam přibyly kobyly těžko říct, v tych sračkoch venku sa to nedalo pořádně vyzkůšať...
Samozřejmě na definitivní závěry je ešče příliš brzo, to se uvidí až po pár tisíscích km v různorodém provozu.
Mám tam mapu č.3 = 100% přemapování pedálu +power tuning "on" - jak jinak, že...
Prozatím max spokojenost - letargické reakce na jemné hraní si s plynem sou pryč, fčíl stačí se jen podívat na pedál plynu a už to má chuť do života.... tak nějak sem si to představoval.... esli tam přibyly kobyly těžko říct, v tych sračkoch venku sa to nedalo pořádně vyzkůšať...
Samozřejmě na definitivní závěry je ešče příliš brzo, to se uvidí až po pár tisíscích km v různorodém provozu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Velká gratulace! Kdy půjde na ochranou kůru (AR, AL), půjde-li? A dá se odstranit omezovač? Vim, že za příplatek to zvednou na 280, což považuju za výsměch, kdyby to za prachy alespoň odstranili úplně. Každopádně asi jedinej manuál nový M3 v ČR, ne?Bond007 píše:gargamel
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Muzes postnout odkaz na tu krabicku od tech kluku co delaj ty burgry?pavproch píše:Tak neska prvních několik set km s kouzelnou krabičkou strčenou do DME v 3er.... (PBX by BurgerTuning)
Nevíte někdo, co je za aféru s elektrickýma vodníma pumpama by BMW?
Sem chtěl udělat preventivní výměnu v 3er a bylo mi řečeno, že v centrálním skladu bmw v Munchen je jich asitak -20.000 ks, bo prostě nejsou a je na ně pořadník jaxfiňa.....
Sem chtěl udělat preventivní výměnu v 3er a bylo mi řečeno, že v centrálním skladu bmw v Munchen je jich asitak -20.000 ks, bo prostě nejsou a je na ně pořadník jaxfiňa.....
mně swift občas ještě sám přidá při podřazení a brždění tak buď rád, že to dělá jen totoBond007 píše: ale RJ ty otáčky drzi ještě par sekund a když třeba zrovna brzdis, chova se to jako standardni DSG/DCT a brzdy se perou s motorem...
SSS - vdechne tě do života
na nitrodelozni telisko to slo rovnou od prodejce mam to s M drivers paketem kde ti za 60+ tisíc posunou omezovac na 280 ale ještě sem to nezkousel, i když by to mělo byt odblokovany po prohlídce po 2k km.V cartecu v praze tvrdili ze uz tam jednu M3 v manualu mají.Weeper píše:Velká gratulace! Kdy půjde na ochranou kůru (AR, AL), půjde-li? A dá se odstranit omezovač? Vim, že za příplatek to zvednou na 280, což považuju za výsměch, kdyby to za prachy alespoň odstranili úplně. Každopádně asi jedinej manuál nový M3 v ČR, ne?Bond007 píše:gargamel
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
mozna ze při te setrvacnosti která vznika při brzdeni se benzin sam tlaci do motoru a proto to pridava otáčkyMoucha píše:mně swift občas ještě sám přidá při podřazení a brždění tak buď rád, že to dělá jen totoBond007 píše: ale RJ ty otáčky drzi ještě par sekund a když třeba zrovna brzdis, chova se to jako standardni DSG/DCT a brzdy se perou s motorem...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jdu to taky pořídit.pavproch píše:Prozatím max spokojenost - letargické reakce na jemné hraní si s plynem sou pryč, fčíl stačí se jen podívat na pedál plynu a už to má chuť do života.... tak nějak sem si to představoval....
po dvou dalších dnech ježdění s tou krabičkou - jo, pořád převládá spokojenost, jen je třeba se naučit žít s jinou charakteristikou plynového pedálu (nárust výkonu v závislosti na sešlápnutí pedálu má dýzlovitější charakter - rychleji zabere odpsoda a nahoře už tak negraduje...)