BMW Divize
Re: BMW Divize
Tlmice vymenim asi az ked zomru, zatial je to v pohode. Ake budes davat, KW/Bilestein?
Inak co som pozeral tak Strongflex maju zlomkove ceny oproti Powerflexom, ma niekto skusenosti s nimi?
Inak co som pozeral tak Strongflex maju zlomkove ceny oproti Powerflexom, ma niekto skusenosti s nimi?
Strongflex dle uživatelů bez problému. Jen jeden ze silentbloků do předních ramen není k dispozici. Resp. už jsem dohledal i jeho obj. č., ale v nabídce ještě neni. Před měsícem jsem obdržel info, že může být za týden nebo za půl roku.
RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Strongflex zatial v pohode, no zatial mam len na stabikoch...cervene...v plane je ale postupne komplet kolem-dokola
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Pan Řidič
Původně KW SC... Teď se rozhoduji mezi Bilstein a Koni. Koni Yellow by měly díky jejich nastavitelnosti býti komfortnější, zatímco Bilstein trošku do sportovna laděný (někdo na föru řekl "but the turn-in they offer..."). Babo raď.eMJe píše:Tlmice vymenim asi az ked zomru, zatial je to v pohode. Ake budes davat, KW/Bilestein?
KW SC si tam mal a uz odisli alebo si ich vyhodil zo zoznamu?
Akurat pozeram na tie strongflexy a rozmyslam nad tvrdostou. Tie makksie cervene by sa mali rovnat fialovym powerflexom, to by malo bohate stacit, tvrdsie zlte budu uz asi overkill.
Akurat pozeram na tie strongflexy a rozmyslam nad tvrdostou. Tie makksie cervene by sa mali rovnat fialovym powerflexom, to by malo bohate stacit, tvrdsie zlte budu uz asi overkill.
já na to u 3er jdu jinak.... KW V1 + tužší stabíky s PUR silenblokama + nové OEM všechny ostatní silenbloky (gumenné)
až to bude na autě, tak dám fídbek
(dyž sem tenhle týden měl brambora na servisu v CarTecu, tak s mým svolením s tím můj servisák krapet pojezdil - taky má 3er e9x - a pak mi oznámil, že brambor už má podvozek takový nějaký "gumový".... takže už asi fakt je čas na upgrade...)
až to bude na autě, tak dám fídbek
(dyž sem tenhle týden měl brambora na servisu v CarTecu, tak s mým svolením s tím můj servisák krapet pojezdil - taky má 3er e9x - a pak mi oznámil, že brambor už má podvozek takový nějaký "gumový".... takže už asi fakt je čas na upgrade...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pp: vazne radeji udelej upgrade na 335xi bude to levnejsi a nakonec budes mit radost
BMW Driver M-B worker...
N55 ne a ne a ne....
leda žeby S55.... ale až 2016... ///M3 mínus 1 .... 6MT, keramika, samosvor.... větrník... uvidíme....
leda žeby S55.... ale až 2016... ///M3 mínus 1 .... 6MT, keramika, samosvor.... větrník... uvidíme....
Pane pretekár a kdy konečně už vyrazíte i na nějaký okruh?! Zatím jen čteme o kochacích jízdách beskydskou krajinou, nebyla by na místě ostrá zkouška? (NS, Brno, Mýto atd)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
sa bojím ... navíc starý člověk už má pomalé reflexy.... a je si toho vědom...
PS: čím sem starší, tím sem míň a míň společenský.... k vykomunikování mi bohatě stačí pracovní povinnosti... pak už sem nejrači sám a potichu... což mi i drahá 3/4 dává samozřejmě pořádně vyžratť....
PS: čím sem starší, tím sem míň a míň společenský.... k vykomunikování mi bohatě stačí pracovní povinnosti... pak už sem nejrači sám a potichu... což mi i drahá 3/4 dává samozřejmě pořádně vyžratť....