BMW Divize
Re: BMW Divize
323i "stock" má 125kW..... co já vím, esli tohle byl stock? měl tam m-paket, vzadu široký gumy, do kila sem mu utíkal snadno, mezi 100 a 200 skoro vůbec (jedině dyž sem to drtil v omezovači) nad 200 byl rozdíl ve prospěch 316i docela výrazný (pod plným, samozřejmě)...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jedno sériové coupé by se našlo - nově MB AMG-GT. První co mě u něj střelilo do očí...Vrooom píše:Co tam pisou, nechce se mi to prepisovat do translatoru
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Michal ti vyprávěl o našem srovnání, nebo co?Snowman000 píše:No 323i ma 125kW....skor by som tipoval ze 316ixT je nejaka pokazena...kedze 323i je na tom jemne horsie ako Octa II 1,8TSI...
Podle mě to nemohla být úplná série. Kolik ti váží brambor? 323 E46 má 1445 kg, pochybuju, že tvoje auto je o tolik těžší, že by to smazávalo 75 kW a cca 50 Nm.pavproch píše:323i "stock" má 125kW..... co já vím, esli tohle byl stock? měl tam m-paket, vzadu široký gumy, do kila sem mu utíkal snadno, mezi 100 a 200 skoro vůbec (jedině dyž sem to drtil v omezovači) nad 200 byl rozdíl ve prospěch 316i docela výrazný (pod plným, samozřejmě)...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
a taky pekelne dlouhe prevody - tam bych hledal zakopaneho psa
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jj, taky tak.... to potem aji 320Nm s tím strašně zápasí....
mno, asi to (3er) krapet pošteluju.... a to nejen podvozek (KW už je doma, lehká kola taky - ta by mohla výrazně přispět dynamice, tak jako u m4Zlíka, čekám na sway bars z U.S. of A. a musím si v Cartecu vyzvednout nové silenbloky - pak už 3er dostane do ruky Michal)... přes louži už za mnou letí koudelná silová krabička od burgerových tuninkářů (sem na ten zázrak velmi zvědaff) - a když to bude na guvno (průkopník slepých uliček ), tak při další cestě do Reichu to nechám přemapovat...
a pak nějaký 323i uvidí, zač je teho lokeť....
PS: esli by nebylo levnější a lepčí vyměnit pilota, že?!?
a pak nějaký 323i uvidí, zač je teho lokeť....
PS: esli by nebylo levnější a lepčí vyměnit pilota, že?!?
Mohu poprosit o překlad?přes louži už za mnou letí koudelná silová krabička od burgerových tuninkářů
RWD
IMHO má objednaný powerbox od nějakých amerických tunerů...d1.8t píše:Mohu poprosit o překlad?přes louži už za mnou letí koudelná silová krabička od burgerových tuninkářů