BMW Divize
Re: BMW Divize
nnzč, sem ráth, že se líbilo a hlavně esli tě to přesvědčilo o tom, že ukradená střecha má něco do sebe...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak mam na Mysi po dlouhe dobe slusne brzdy - na predku komplet CSL v kombinaci s krapet lepsimi deskami. z hlediska brzdneho ucinku tam nejake zlepseni je, ovsem daleko vice to vydrzi. a nehuci, slava.
majitelem dilny, kde mi to nahazovali, jsem se nechal presvedcit, ze nejlepsi podvozek pro okresky a NS bude Bilstein b16 pss10. takze na jare to spacham.
majitelem dilny, kde mi to nahazovali, jsem se nechal presvedcit, ze nejlepsi podvozek pro okresky a NS bude Bilstein b16 pss10. takze na jare to spacham.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira: myslím, že stejný podvozek jezdím v BMW M3 challenge - ses mohl zrovna zeptat a né o tom dumat takovej čas
. Ať brzdy slouží.
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Nahazovali ti je zase u Prahy, nebo jsi byl jinde?
Já budu mít auto až (doufám) v příštím týdnu, je tam už 14 dní, mám absťák. Přece jen 18xd X1 je slabá náhražka...
Já budu mít auto až (doufám) v příštím týdnu, je tam už 14 dní, mám absťák. Přece jen 18xd X1 je slabá náhražka...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
http://www.miragemotorsport.cz/ - u kromerize. na dilne a pred ni pet upravenych M3, vedle M5 touring, na zvedaku prvni M5 v krasnem stavu, na parkovisti nova M5. slusny oddil.
Autoforum.cz
-
- Pan Řidič
Hehe, já taky.jarka píše:mmira: myslím, že stejný podvozek jezdím v BMW M3 challenge - ses mohl zrovna zeptat a né o tom dumat takovej čas. Ať brzdy slouží.
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
Web není zrovna aktualizovanej... ale je to teda, jak říkáš, slušnej oddíl, jo? Už delší dobu chceme vytuzingovat podvozek na BMW a Bilsteiny B8/B12 se jeví jako schopný věci... Specializují se jen na Bilstein, nebo i jiný výrobce (krom těch, co mají na website)?mmira píše:http://www.miragemotorsport.cz/ - u kromerize. na dilne a pred ni pet upravenych M3, vedle M5 touring, na zvedaku prvni M5 v krasnem stavu, na parkovisti nova M5. slusny oddil.
Ale když jsem od nich chtěl nacenit samosvor, ani se neobtěžovali odpovědět (i když předtím se doptávali na podrobnosti).
Asi jsou zvyklí, že se nikdo neptá na cenu...
Asi jsou zvyklí, že se nikdo neptá na cenu...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
MZ: zajimave, vuci mne byla komunikace vyborna vcetne dohody o cene. ovsem nejsou levni. kam ty jsi to vlastne hodil, MK-racing?
jarka: chvili jsem premyslel, co to ta BMW M3 challenge vlastne je a proc, kdyz jezdis neco takoveho, jsi jeste nezahodil CTR![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
drifter: myslim, ze delaji kde co, nejen Bilstein. ono to vyplynulo z diskuze na tema M3 a NS. ja zminoval Ohlins, on mi rika kaslete na to, za pulku je ten Bilstein a na NS funguje vyborne. navic zminoval radu drobnosti, ktere se s tim podvozkem jeste daji udelat. evidente vedel, o cem mluvi. navic spolupracuje se Schirmerem, ktery je ohledne podvozku M modelu povazovan za velkeho guru.
jarka: chvili jsem premyslel, co to ta BMW M3 challenge vlastne je a proc, kdyz jezdis neco takoveho, jsi jeste nezahodil CTR
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
drifter: myslim, ze delaji kde co, nejen Bilstein. ono to vyplynulo z diskuze na tema M3 a NS. ja zminoval Ohlins, on mi rika kaslete na to, za pulku je ten Bilstein a na NS funguje vyborne. navic zminoval radu drobnosti, ktere se s tim podvozkem jeste daji udelat. evidente vedel, o cem mluvi. navic spolupracuje se Schirmerem, ktery je ohledne podvozku M modelu povazovan za velkeho guru.
Autoforum.cz
Drzoune - jdu si zahrát na ring s tou obtloustlou M3 abych se uklidnilmmira píše:jarka: chvili jsem premyslel, co to ta BMW M3 challenge vlastne je a proc, kdyz jezdis neco takoveho, jsi jeste nezahodil CTR![]()
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)