BMW Divize
Re: BMW Divize
možná to nezrušili, ale já to neumím.... a nejsem zbabělec, abych četl návody...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tvl Technik co pozna hladinu oleje az se mu rozsviti kontrolkapavproch píše:možná to nezrušili, ale já to neumím.... a nejsem zbabělec, abych četl návody...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ale depak.... dyž stojím na volnoběh, tak přidržením nulovacího tlačítka denního počítadla km asi na 10sek se mi rozsvítí upozornění mj i na to, esli je tam už míň woleje a to mnohem dřív než začne svítit kuntrolka...
btw, neska de do brambora ten nano millers.... předtím ešče ale tam pude engine flush od millers + průplach
btw, neska de do brambora ten nano millers.... předtím ešče ale tam pude engine flush od millers + průplach
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja ted nalil do Z novej nano millers, prezul ho na novy supersporty, nahodil novy brzdy a vezu ho novemu majiteli
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
prečo to děláš ?Bond007 píše:ja ted nalil do Z novej nano millers, prezul ho na novy supersporty, nahodil novy brzdy a vezu ho novemu majiteli
neříkej, že prodejní cena byla adekvátní ztrátě Z4 M
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
...a taky neříkej, že ten Mini Cooper byl náhrada za Z...?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
taky nebyl obě auta doma
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
cena byla neadekvatni, ale je cas na zmenu a vymenil sem to docasne taky za cooperaacer.t píše:prečo to děláš ?Bond007 píše:ja ted nalil do Z novej nano millers, prezul ho na novy supersporty, nahodil novy brzdy a vezu ho novemu majiteli
neříkej, že prodejní cena byla adekvátní ztrátě Z4 M
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
-
- Řidič začátečník
ach jo, nano millers bych měl, škoda že mi k němu chybí zbytek auta