Haldex 4 generace už je dost na úrovni, nicméně po zkušenostech s A3 bych to ženě koupil tak možná za trestpavproch píše:neska sem byl stavený u prodejce neúplné olympiády, "nezávazně" diskutovat nad A3 pro drahou 3/4....několik zásadních postřehů: stávající A3 bude možno v CZ objednávat až do konce letošního roku, čekačka 3měsíce, vzhledem k "výběhovosti" není problémem výrazná sleva, quattro v řeči A3 znamená Haldex 4th gen, 1.8TSI 118kW není v A3 vůbec běžným motorem (tento největší ostravský prodejce už prodal celé tři kusy A8 1.8TSI.... ), seděl sem v tym, je to prostě konzern.... akorát ty kruhové výdechy topení mi zrovna do oka moc nepadly....
Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Ain´t nobody got time for that
měl sem H4 ve skautíkovi, kolegové to maj v briketách, takže znám, vím, že je to dostačující....
proč A3 za trest? nekvalita? prostor? jízdní vlastnosti?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak nějak mi na tom nevyhovovalo snad úplně vše, což jen umocňovala dle mého neadekvátní cena. To bych ženě koupil radši levnějšího a IMHO lepšího Golfa.pavproch píše:měl sem H4 ve skautíkovi, kolegové to maj v briketách, takže znám, vím, že je to dostačující....
Ale já jsem náročnej, třeba bude žena nadšená.
já bych taky, ale mám smolíka: v CZ už novýho golfa papajícího benzín ve 4kolce neseženeš....
To už moc na výběr není, pokud to má být auto podobné velikosti s 4x4 a benzínem, napadá mě snad jen povedená Impreza 2.0 R, Quashquai či Juke (druhého moc nedoporučuju), Mini Countryman...
svýho času sem tu na tohle téma pěstoval samostatný vlákno.... páč je to pro 3/4, tak je tam ještě hledisko vzhledu, čímž je vyloučena jak impreza, tak i mini... SUV (kuga, sx4) to taky nemůže být.... oftáka (4x4 jen kombi) je moc velká, 1er snad prý bude i v xDrive, ale nelíbí se..... pandice 3gen nepřipadá v úvahu (made in špagetov), swišť od suzuki se nelíbí a je moc malý... fakt není z čeho vybírat....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Také jsem přemýšlel o různých variantách a nakonec to opravdu padlo na Golfa...a já, i má 1/2čka jsme spokojení...charger píše:To bych ženě koupil radši levnějšího a IMHO lepšího Golfa.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Myslím, že je to v současnosti v téhle třídě ideální volba...a to nejsem zrovna fanoušek koncernových vozítekřidičBOB píše:Také jsem přemýšlel o různých variantách a nakonec to opravdu padlo na Golfa...a já, i má 1/2čka jsme spokojení...charger píše:To bych ženě koupil radši levnějšího a IMHO lepšího Golfa.
no zas je pravda ze kedze A3 je teraz posledny rok, da sa zohnat za velmi zaujimave ceny.
A novy Sportback tento rok asi nebude.
A novy Sportback tento rok asi nebude.