BMW Z4 Coupe
Re: BMW Z4 Coupe
Ten vpravo je jeden místní kuřbuřt...
Tos mi toho moc neřekl. Chodil na garáž nebo je to novej člen pouze z Autofóra?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Co vice byste o tom chtel vedet? Stalo se to presne jak popisujete... Lide na snimcich jsou jen obeti a vraziWeeper píše: (...) já vim jen - „Jel jsem přes 200, chtěl jsem předjet rodinku s dětma a ta mi vjela do dráhy a tak jsem to strhnul na parkoviště, přistání proběhlo hladce, ale bohužel adheze nebyla tak velká, abych si ještě nezarybařil“. Takže pokud to neni tajný tak otázka zní - jak se to stalo a kde se tam vzali všechny ty lidi včetně fotografa?
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Otazka znie, kto je kto?pjanda píše:Lide na snimcich jsou jen obeti a vrazi
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Já to otipoval, řekl bych ne moc podařeně. Bond to rozstřelil, rodinka to viděla a zastavila v tom černym Golfu - posádka se optala jestli vše ok. Potom se asi volali švestky (z obrázku to vypadá, že natrefil na pěkný exoty ). Ten co je v tý košili je člen fóra, byť nevim kdo to kuřbuřt je převedeno do zaběhlého nicku a ten jel pravděpodobně s nim? Pán v modrym a schovaná ženská plus to Kinder bude asi z těch co tu nehodu zavinili. Kdo to fotil je mi záhadou a jak se tam vzal ještě větši (Z4 M pojme jen 1 spolujezdce a tězko kvůli tomu někdo jezdil přes republiku, aby si to nafotil). Je tu varianta, že se jel proletět s někym (pjanda?).
Kdy se to vůbec stalo orientačně a koho vyhodnotili PČR jako viníka, popřídadě nečuměli trochu, když viděli Z4 M v potoce, mladýho frajírka (promiň Bonde nemohl jsem si to odpustit ) a tu zoranou dráhu?
Kdy se to vůbec stalo orientačně a koho vyhodnotili PČR jako viníka, popřídadě nečuměli trochu, když viděli Z4 M v potoce, mladýho frajírka (promiň Bonde nemohl jsem si to odpustit ) a tu zoranou dráhu?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
A není to úplně jedno?
Moc se ptáš, moc se dozvíš...
Moc se ptáš, moc se dozvíš...
weeper: to je na vykladani u par piv cizi nestesti vzdycky potesi, takze nekomu nevadilo projet se par km vinikem jsem byl ja za nevenovani se rizeni a rodinka vubec pry nebyla ucastnikem nehody ..klasika, uzavrelo se to malou nehodou se skodou tehdy snad jeste do 50 tisic
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Nerikam, ze to nebylo svym zpusobem vtipne , ale jel jsem tam hlavne pro vas. Navic jsem byl v tu chvili pripraven vyrazit do cilove destinace, kam jsme se nakonec alternativnimi auty zpet pres Brno tak jako tak dostaliBond007 píše:cizi nestesti vzdycky potesi, takze nekomu nevadilo projet se par km
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
konec dobrý, všechno dobré
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ja vim ze jsme Te vytahli od rodinneho obedapjanda píše:Nerikam, ze to nebylo svym zpusobem vtipne , ale jel jsem tam hlavne pro vas. Navic jsem byl v tu chvili pripraven vyrazit do cilove destinace, kam jsme se nakonec alternativnimi auty zpet pres Brno tak jako tak dostaliBond007 píše:cizi nestesti vzdycky potesi, takze nekomu nevadilo projet se par km
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW