BMW Divize
Re: BMW Divize
@007: dík za potvrzení přechozích názorů, prdím teda definitivně nato....
ref ///M3: takže letos máš smolíka?
ref ///M3: takže letos máš smolíka?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bond007 píše:BTW pokud nekdo uvazujete o objednani M3 a chcete ji dodat do konce roku, mate smulu. Z puvodne slibovanych terminu dodani 12 tydnu je aktualne 6 mesicu...a to jeste mozna neni definitivni cislo.
hmmm, kdy jsi objednával?
Ja mám slíbeno zhruba do listopadu .... tedy zatím
Objednaval jsem zacatkem kvetna s tim ze v cervenci bude, nejpozdeji v srpnu pak to melo byt na 100% v zari a momentalne to jistojiste bude v rijnu, tak uvidime...
Kosh: menis 911 za m3?
Kosh: menis 911 za m3?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: tvl - to je jak za komančů na žigulíka Škoda, že BMW neprodává Samohýl - tam to dycky šlo vyřešit obálkou do modrého pláště
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bond007 píše:BTW pokud nekdo uvazujete o objednani M3 a chcete ji dodat do konce roku, mate smulu. Z puvodne slibovanych terminu dodani 12 tydnu je aktualne 6 mesicu...a to jeste mozna neni definitivni cislo.
a řekli ti, že to jsou ty první kusy z náběhu montážní linky ? Viděl jsem ty první kousky a raději se posouvala objednávka do dalšího semestru
takže bud jedině rád, že ještě není vyrobena
PS: zkuste si objednat 20" disk na X5 čekačka klidně půl roku palubky jsou také nedostatkové zboží
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kamarád čekal na blinkr na X5tku 3,5 měsíce
BMW jsem rychle z mého seznamu potencionálních vozů vyškrtnul...
BMW jsem rychle z mého seznamu potencionálních vozů vyškrtnul...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no pac Xka se delaj za mořem ve Spartanburgu, nevim kde dily teda
Kdybyste někdo M3/M4 chtěl, dejte vědět, jsem schopen se narvat do výrobních kvót, takže dodání 100% ještě do konce roku...Bond007 píše:BTW pokud nekdo uvazujete o objednani M3 a chcete ji dodat do konce roku, mate smulu. Z puvodne slibovanych terminu dodani 12 tydnu je aktualne 6 mesicu...a to jeste mozna neni definitivni cislo.
'99 Integra Type-R @ 234hp / 196Nm --- www.SAPE-CARS.cz
takže od 1.1.2015 za každý den prodlení sleva 1% ?MarcusZ píše:Kdybyste někdo M3/M4 chtěl, dejte vědět, jsem schopen se narvat do výrobních kvót, takže dodání 100% ještě do konce roku...Bond007 píše:BTW pokud nekdo uvazujete o objednani M3 a chcete ji dodat do konce roku, mate smulu. Z puvodne slibovanych terminu dodani 12 tydnu je aktualne 6 mesicu...a to jeste mozna neni definitivni cislo.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Hahaha, podle toho z čeho to 1% odpovědnost svedu kdyžtak na kdyžtak Invelttakže od 1.1.2015 za každý den prodlení sleva 1% ?
'99 Integra Type-R @ 234hp / 196Nm --- www.SAPE-CARS.cz